Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Süper Loto Milli Piyango Kazandığım Büyük İkramiyemi Ödemedi Ve Hesabımı Kapattı

08 Kasım 2023 04:50

Çekiliş no: 134 07/11/2023 - 21:30 olan süper loto çekilişi için 16, 24, 36, 41, 45, 51 numaraları sayıları oynamıştım ve büyük ikramiyeyi kazandım fakat millipiyangoonline.com daki üyelik hesabım çekilişten önce kalıcı olarak kapatıldı. Üstelik önümüzdeki 3 çekiliş için de oynanmış süper loto kuponlarım vardı.

Levent
Levent

Uğur kardeşim yorumlarını büyük bir üzüntüyle okudum, gerçekten öyleyse ki şüphem yok, çok büyük bir ayıptır. Bende online oynuyorum hep ekran görüntüsü alıyorum hesabıma, numaralara kadar, mahkemeye başvuru yaptınmı sonuçta her şey kayıtlıdır, güçlü bir avukat ile hakkını atabilirsin bence

Uğur
Uğur

Teşekkür ederim yorumunuz için Levent bey, dediğinizi yapacağım teşekkürler. İnsanlar bu firmaya güvenmesin diye şikayetim de burada kalacak her zaman. Saygılar.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 07:37