Esra sonuçtan hiç memnun değil

Sunny Televizyonumun Bitmeyen Sorunları Ve Kötü Servis Deneyimi

Sunny Televizyonumun Bitmeyen Sorunları Ve Kötü Servis Deneyimi
20 Aralık 2024 23:21

Gaziantep'te Sunny marka televizyonum bir yıl içerisinde ekran hatası verdi. Ürün açılıyor, beyaz ekran sonrası görüntü yok, servise gönderdim. Gelen kişi yazılım atılması gerek dedi. Ürün gitti, iki hafta sonra geldi, açtım, bu sefer de görüntü var ses yok. Aynı gün içinde tekrar aradım, servise tekrar gönderdim. Sonra bir hafta içerisinde geldi. 16-17 yaşlarında bir çocuk getiriyor. Sürekli, bu sefer de televizyonu açtım, üç yerinden ekran patlamış, üç yerde çizgi var, yine gönderdim. Sapa sağlam olan ürünüm hurdaya çıktı dedim. Aradım servisi, şikayet edeceğim dedim, 'şikayet ediyorsan kapat, konuşmaya gerek yok' dedi ve kapattı. Sonra aldığım yeri aradım, bu sefer aldığım yer 'abla, şikayet geç sonuçlanır, o sürede televizyonsuz kalmayın' dedi ve televizyonu tekrar yapıldı diye getirdi. Bir ay olmadı, şu an yine beyaz ekran oldu. Garanti kapsamında ürünün sıfırının verilmesi gerekiyor.

20 Aralık 2024 23:03

20 Aralık 2024 23:11

Garanti belgesi

25 Aralık 2024 15:44 (Şikayetten 4 gün sonra)
25 Aralık 2024 16:08
21 Mart 22:37

Bilgilendirmeler yapılmadı, garanti hakkında hiçbir bilgi verilmedi servis ilgilenecek dediniz ısrarla 4 5 defa aynı şeyleri sordum, cevap alamadım ürünüm 2 ay geçmeden aynı hatayı verdi servise yine gönderdim iki gün oldu bu 3.4 servise gitmesi, servis eve geliyor bu sefer sıfırı verilir deniliyor bu aynı hatadan kaçıncı oldu diyor bugün aradım eski televizyonu getireceğiz diyorlar dalga geçer gibi Sunny pişmanlıktır hakkımı sonuna kadar arayacağım televizyonu kabul etmiyorum tüketiciye başvuracağım.

28 Mart 00:44

Ürün 2 ay geçmeden aynı hatayı verdi beyaz ekran sonrası görüntü yok servise gönderdim servis eve gelince aynı hatadan 3,4 oldu diyor bu sefer ürünün sıfırı veriliyor diyor bir hafta oldu, Sunny değişimi kabul etmemiş eski ürünü tekrar yaparak göndermiş ama almadım kabul etmiyorum. Bu marka modelde bu hatalar sürekli olarak veriyormuş kendi ürünün ayıplı olması dahi markanın umurumda değil yazık verilen paralara Sunny pişmanlıktır üstüne üstlük servis eve geliyor ne bir evrak veriyor ne bir fiş

07 Nisan 23:55

19 Mart'tan bu tarihe kadar hiçbir şekilde dönüş yok, Sunny marka bu mu gerçekten marka değerinize bu şekilde mi sahip çıkıyorsunuz. Ürünü hala almadım servisten

23 Nisan 08:44

Hala marka tarafından hiçbir şekilde dönüş yok ürün hala serviste aynı hatadan 3 defa servise gitmiş ama hiçbir şekilde açıklama yok

29 Nisan 19:57

Gaziantep'te Sunny marka televizyonum bir yıl içerisinde ekran hatası verdi. Ürün açılıyor, beyaz ekran sonrası görüntü yok, servise gönderdim. Gelen kişi yazılım atılması gerek dedi. Ürün gitti, iki hafta sonra geldi, açtım, bu sefer de görüntü var ses yok. Aynı gün içinde tekrar aradım, servise tekrar gönderdim. Sonra bir hafta içerisinde geldi. 16-17 yaşlarında bir çocuk getiriyor. Sürekli, bu sefer de televizyonu açtım, üç yerinden ekran patlamış, üç yerde çizgi var, yine gönderdim. Sapa sağlam olan ürünüm hurdaya çıktı dedim. Aradım servisi, şikayet edeceğim dedim, 'şikayet ediyorsan kapat, konuşmaya gerek yok' dedi ve kapattı. Sonra aldığım yeri aradım, bu sefer aldığım yer 'a***, şikayet geç sonuçlanır, o sürede televizyonsuz kalmayın' dedi ve televizyonu tekrar yapıldı diye getirdi. Bir ay olmadı, şu an yine beyaz ekran oldu. Ürün servisten geldi. Bir ay olmadı yine aynı hata gitti geldi yine bir ay olmadan aynı hata ama servis diyor ki normal şartlarda 3 defa servise gitti sıfırı verilir dedi. Sonra tekrar aradı marka ürünü kabul etmiyor eskisi yapıldı. Gelin alın diye 2 aydır ürün serviste almadım ses seda yok açıklama yok ilgi alaka sıfır gelse de evrak dahi vermiyorlar. Sunny ve atmaca elektronik pişmanlıktır. Aralık ayından beri uğraşıyorum 5 ay bitti hala sonuç alamadım.

Hakan
29 Ekim 2024 14:11
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Oktay
19 Temmuz 2024 12:23

İrem
19 Şubat 2024 18:49
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Sunny Televizyon Ve Servis Sorunları

Yusuf