Nilüfer sonuçtan çok memnun

Sunny 165 Ekran TV De İnternetten Film Açılmıyor Televizyon Kapanıyor.

21 Haziran 2023 00:15

Sunny 165 ekran WebOS TV'de internetten film açıyorum. Daha film açılmadan donuyor, sonra televizyon kapanıyor ve tekrar açılıyor. Bir de sürekli televizyondan ses geliyor, kapalıyken açıkken. Nasıl iş anlamadım, gerçekten. Yazılımında mı problem var bilmiyorum. Zaten Google falan yüklemek istiyorum, desteklenmedi diyor ve hiçbir şey de yüklenmiyor.

12 Eylül 2023 18:57

Sunny dosya karşıdan yükleme desteklenmiyor uyarısı veriyor. Hiçbir şey indiremiyorum. Sunny başlı başına bir pişmanlıktır. Asla almayın. Aldım alalı sürekli problem. Televizyonun gelmesi 40 gün sürdü, kurulumu 2 hafta sürdü. Şimdi de sürekli televizyondan çıt çıt ses geliyor, film izlerken sayfa kendi kendine kapanıyor. Televizyon komple kapanıyor, Play Store yok zaten, kendi alışveriş marketinde belli başlı şeyler var istediğimiz hiçbir program yok. Mesela müzik indirmek istiyorum ama program yok, Google da indirmeye çalışıyorum, dosya karşıdan yükleme desteklenmiyor, uyarısı veriyor. Gerçekten nefret ettim bu televizyondan

22 Haziran 2023 14:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

25163497 numaralı şikayet hakkında, Kullanıcımız ile konu hakkında görüşülerek, garanti prosedürleri hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Sunny Müşteri İletişim Merkezi

22 Haziran 2023 14:38

Müşteri temsilcisine çok teşekkür ederim sorunum çözüldü

22 Haziran 2023 14:39

Çok teşekkür ederim sorunum çözüldü

Mutlu
Mutlu