Suna Dumankaya Süresiz Paket Yalanı

01 Nisan 2024 14:30

Suna Dumankaya Bursa Balat şubesinden 2023 Nisan ayında iki seans cilt bakımı ve dört seans tüm vücut lazer epilasyon paketi almıştım. Ödemeyi IBAN ile yaptım ve sorun yaşamamak adına fiş ya da fatura talep ettim, fakat verilmedi. Paketleri alırken herhangi bir süre sınırlaması olmadığı ve istediğim tarihe kadar kullanabileceğim belirtildi. İlk seanslarına katılabildim. Ancak diğer seanslara bazen kendi sebeplerimden, bazen de karşı tarafın sürekli yoğunluğu ve randevularının dolu olması nedeniyle katılamadım. Bugün ikinci seans cilt bakım paketini tamamlamak için gittiğimde benden ek ücret talep edildi. Bana 'sınırsız süresi var, istediğiniz zaman kullanabilirsiniz' denilmişti. Ancak paketlerin kullanım süresi altı ay ile sınırlıymış ve bu süre geçtiği için kullanamıyormuşum. Bu durum, paketi satarken belirtilmeliydi ve 'istediğiniz zaman kullanabilirsiniz' ifadesi kullanılmamalıydı. Güzellik merkezi değil, bir ticarethane gibi davranıyorlar; onlar için sadece para önemli, müşteri memnuniyeti gözetilmiyor. Paketler konusunda yanıltıcı bilgiler vererek, işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar.

Dilan Polat Bodrum Epilasyon Şikayetleri

23 Aralık 2023 10:30

12 Haziran 2024 16:31

Eksik Bilgilendirme Ve Mağduriyet

07 Ocak 2025 13:28
Eksik Bilgilendirme Ve Mağduriyet
İrem sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2025 10:12