29 Ocak 2024 14:03

Mağazada beğenip 13.11.2023 tarihinde eşimin teslim aldığı Vera marka koltuk takımının, evi kullanmadığımız için defolu ve yanlış geldiğini yeni fark ettim. Fotoğrafları gönderip hemen iletişime geçtim. Hatalarını kabul ettiler ve ismi A** olan mağaza müdürü ile görüşüp döneceklerini belirttiler. Bir haftadır A** Bey'in bana dönmesini bekliyorum. Sanki ayıplı malı ben göndermişim gibi her gün onları arıyorum, bu duruma çok üzülüyorum. Sorunsuz bir şekilde anlaşarak çözüm bulmak istedim ancak ne bir vizyonları ne de bir misyonları var. Bir müşteri gelip para verince gerisiyle ilgilenmiyorlar. Hala anlamış değilim. Mağaza yetkilisi arayıp özür dileyecek ve telafi edecek birini beklerken, tüm çalışanlara durumu anlatmaktan başka bir şey yapamadım. Mağaza müdürü, yetkili ya da sahibiyle iletişim kuramıyorum.

02 Şubat 2024 20:40

Sümerler Başiskele mağazasından aldığım koltuk takımı için nihayet çarşamba sabah mağaza da Md. Beyle görüştük. Teslim edilen koltuk takımının defolu, hatalı imalat olduğunu ve bana yanlış bir ürünün geldiğini resim ve videolarla kabul etmekle beraber üretici firma ile hemen görüşme sağlayarak değişimi hızlandıracağını söyledi. Maalesef aradan üç gün geçti. Aslında sorumlu olan mağaza sahibidir ve müşteriyi yıldırma çabasındadır. Sümerlerle ilgili tüm olumsuz yorumları okuyup basiretim bağlanmış ve almış bulundum. Elbette tüm haklarımı sonuna kadar kullanacağım. Gerekirse yakacağım sokakta ama kullanmayacağım.

sumerler-mobilya-yanlis-koltuk-takimi-2.jpg

Ekin sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 10:32

06 Eylül 2023 20:21
Emre sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 12:17
Merve sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 22:57