Larmina Mobilya Çöp Eşya Satıyor

15 Nisan 2024 17:09

Altı ay önce satın aldığımız koltuk takımı ilk başta defolu olarak geldi. Satış temsilcisi, bizi aylarca bekletti ve telefonlarımıza cevap vermedi. Eşim mağazaya sıkça gitmek zorunda kaldığı için, sonunda göstermelik bir şekilde defolu kumaşı değiştirdiler. Ancak bu sefer, ilk misafirimiz oturduğunda koltuk takımının plastik ayakları kırıldı. Ayakların değişimi için gittiğimizde, iç malzemenin tamamen kalitesiz malzemeden yapıldığını fark ettik. Oturdukça gürültü yapmaya başladı. Biz yeni evliyiz ve iki kişi olmamıza rağmen, ürünü doğru düzgün kullanma fırsatımız olmadan, bir gün aniden içinden büyük bir tahta parçası düştü. Verdiğim parayı hak etmediğinizi düşünüyorum. Bu kadar zamanımı alacak bir durumla daha önce karşılaşmadım ve sunulan hizmet kalitesinden memnun değilim.

Bırçin sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2025 09:02
bes-aydir-teslim-edilmeyen-koltuk-takimi-ve-ilgisizlik-2.jpg
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Niens Mobilya Koltuk Takımı Tamiratı İçin İlgisiz Müşteri Hizmetleri ve Kalitesiz Ürünler

26 Haziran 2023 00:19
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2025 15:02
Ayşen sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 18:23