Gata Haydarpaşa Hastanesi Doktorunun İlginç Tavrı!

16 Ağustos 2023 11:55

15 Ağustos 2023 tarihinde saat 13.30 de Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde göğüs hastalıkları ****  randevu aldım. Küçüklükten beri nefes darlığım ve alerjik astımım var. 1 seneden beri de Sağlık Bilimleri sultan Abdülhamid Han Hastanesi'ne gidiyorum. 1 sene önce raporlu bir şekilde astım ilaçları verdiler. Astım ilacı 1 sene geçtiği zaman raporu bitiyor yenilemek gerekiyor. Fakat randevu aldığım hanımefendi astımım olduğunu değil psikiyatriye gitmem gerektiğini söyledi. Sizin gibi şizofreni hastaları hastalığını kabul etmez diye ithamlarda bulundu. Bir önce neden rapor verip astım ilaçları verdiniz diye sorduğum zaman ise biz hastaları başımızdan sağmak için böyle yaparız dedi. Şöyle bir örnek de verdi;  hasta geldiği zaman çok hastayım derse antibiyotik yazıp gönderiyoruz dedi. Ben bu dediklerine rağmen de tahlil yapmasını istediğim zaman belli ki siz benim başımdan gitmeyeceksiniz ben yine de tahlillerini isteyim dedi. Bu nasıl bir hekim bu nasıl bir doktor? Yazık sağlığımız kimlere emanet.

Kanser Hastası Annenin Ölümü ve Hemşire Şikayeti

04 Mayıs 11:47

Röntgen Görüntülerinin Cep Telefonuyla Çekilmesi Ve Doktorun Dinlememesi

07 Nisan 15:15
rontgen-goruntulerinin-cep-telefonuyla-cekilmesi-ve-doktorun-dinlememesi-1.pdf

Ameliyat Sırasında Ve Sonrasında Yaşadığım Acı, İlgisizlik Ve Artan Sağlık Sorunları

17 Kasım 2025 08:29
ameliyat-sirasinda-ve-sonrasinda-yasadigim-aci-ilgisizlik-ve-artan-saglik-sorunlari-2.jpg
ameliyat-sirasinda-ve-sonrasinda-yasadigim-aci-ilgisizlik-ve-artan-saglik-sorunlari-1.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ameliyat Tarihi Belirlenmemesi Ve Sürekli Nefes Darlığı Şikayeti

26 Nisan 02:16