Ladigar sonuçtan memnun değil

Sukhamed Aldığınız Ürünü Değil Ucuz Ürün Gönderiyorlar

Ladigar
02 Temmuz 2023 19:24

Sukhamed isimli firmadan 26.000 TL'ye akülü sandalye aldım. Önce parayı ödedim. Ürünü göndermediler. İnternette kötü yorum yaptım. Yorumu kaldır ürünü göndereyim dediler. Günlerce aradım mesaj attım zorla gönderdiler. Ama bu seferde bana sırmadan çok ucuz ürün gönderdiler Şimdi ne ürünü alıyorlar ne de paramı iade ediyorlar. Kötü yorumu hemen kaldırtıyorlar.

11 Temmuz 2023 14:59

Sukhamed Sağlık Hizmetleri nden internetten akülü tekerlekli sandalye aldım. 26.000 TL para ödedim. Bir süre aradım ulaşamadım. En sonunda internetteki şikayetimi görünce açtılar. Şikayeti kaldır ürünü gönderelim dediler. Bende mecburen şikayetimi kaldırdım. Faturasını bile kesmek istemediler. Faturasında akülü tekerlekli sandalye yazıyod Hiçbir şekilde markası modeli yazmıyor. Ben sukhamed sa 903 Aldım. Onlar bana Jetty jt-309 gönderdiler. Ben bunu geri alın ya sukhamed sa 903 ü gönderin. Ya da paramı gönderin diyorum. Hiçbir şekilde kabul etmiyorlar. Hatta şimdi de 18.000 TL ürün gönderelim diyorlar. Esnaflık bu mudur? Bunlarda hiç utanma duygusu yok. Engelli bir insana bunları yapmak doğrumu kalkmak hangi vicdana sığar. Kesinlikle sukhamed isimli satıcı dan ürün alırken ürünü almadan parasını ödemeyin.

Solay Home Hatalı Ürünün Arkasında Durmayan Firma

22 Kasım 2023 20:49
Solay Home Hatalı Ürünün Arkasında Durmayan Firma

30 Ağustos 2023 01:23
Nurgül sonucu yetersiz buldu

Nurgül
04 Aralık 2023 01:34
Tugba sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2025 16:35