Saadet sonuçtan çok memnun

Suit Güzellik Merkezleri Batıkent Suit Vip Güzellik Merkezi Hesaptan Para Çekiyor, İade Etmiyor

27 Mayıs 2024 14:24
Saadet'in Teşekkür Mesajı
“Kurum yetkilisi Gökhan aktay Bey, konuyla doğrudan ilgilendi ve önemlisi sorunu çözdü. Müşteri memnuniyet odaklı yaklaşımları ve uzlaşmacı tavırları için teşekkür ediyorum. İlgili firmaya yeniden güven duyduğumu da ayrıca belirtmek isterim.”

Dikkat: Batıkent Suit Vip Güzellik Merkezi mail order yöntemiyle hesaptan para çekiyor, iade etmiyor.

Ben, Saadet Burcu A*****, 18.05.2024 tarihinde annem ile birlikte Batıkent Suit Vip adlı güzellik merkezine işlem yapmak üzere gittik. O gün işletme genel müdürü (yani sahibi) Y****** Hanım, 3 seans yosun işlemi, 2 seans hifu işlemi ve 5 seans cilt bakımı için taksitle toplamda 24.000 TL karşılığında hizmet alabileceğimizi söyledi. İşlemlerin ücretini kredi kartımdan mail order yöntemiyle taksitler halinde çekeceğini ifade etti. Hesabımdan E**** Ç******* adlı şahsın hesabına taksit çekeceğiz yalanıyla nakit çekim yaptı. Orada hepsinin nakit çekildiğini söylememe rağmen kredi kartımdan 1 gün sonra taksit yapabileceğim konusunda aşırı derecede ısrarcı oldu.

Bunun üzerine ilk 7 gün içerisinde Y****** Hanım'la ve çalışanlarıyla telefonda defalarca konuştum, "sürekli merkezden sizi arayacaklar" ifadeleriyle oyaladılar. (Mahkemeye savcılık onaylı telefon kayıtlarını da sunacağım.) Şu anda da Batıkent Suit Vip Güzellik Merkezi, paramı iade etmiyor.

Bu ülkenin bir hukuk devleti olduğunu güzellik merkezlerine hatırlatmak hepimizin görevi oldu. Bu nedenle, haklarında her türlü yasal yollara başvurmaktan çekinmeyeceğim.

Saadet
Saadet
28 Haziran 2024 09:43

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Batıkent Suit Vip Güzellik Merkezi Paramı İade Etmiyor, Oyalıyor!

03 Temmuz 2025 23:37
Seyfi sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 21:07
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Suit Güzellik Merkezleri Batıkent Şikayeti

12 Nisan 2025 14:34