14 Mart 2023 20:45

Hayatımda bu kadar kötü bir mobilya görmedim. Yaptığı işin arkasında durmayan güven vermeyen bir firma ne yazık ki 09.2022 tarihinde aldığım mobilya getirdiklerinde de resmen dökülüyordu şimdi de öyle ne yazık ki nikah tarihime 1 hafta kaldığı için kabul etmek zorunda kaldım sözde kusurları düzelteceklerdi ama dalga geçer gibi kusurları düzeltmeye Faber-Castell daksille geldiler, gardıropta firen sistemi olacaktı olmadı kaldı ki gardrobun aynalarını çift taraflı bantla yapıştırmışlar ayna düştü durduk yerde keşke geldiği gün reddedip geri gönderseydim gerekirse başka sipariş oluşturup o gelene kadar koltukta yatsaydım eşimle 6 aydır tek kavga sebebimiz sude mobilya oldu gerçekten sude mobilya pişmanlıktır. Bununla alakalı olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım insanda birazcık utanma olur insanların hayalleriyle oynuyorsunuz resmen mağazada gördüğüm mobilya kalitesiyle eve gelen kesinlikle bir değildi kaldı ki sözde yatağı kendileri üretiyormuş ama yatağın bir tarafında kapkara kömür lekesine benzer bir şey vardı anlam veremedim.

Sudem
Sudem

Merhaba ürün sorunlarınız o zaman giderilmişti yoğunluktan günü birlik dönüş yapamadık bunun telafisini yaptık. Degişilcek tüm parçaları istediğiniz şekilde tarafımızdan degiştirilmiştir.