Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Suda Collagen Cilt Reaksiyonu Ve Mağduriyet: Kolajen Toz Tepkisi

21 Mart 2024 12:35

Suda Kolajen Multiform toz aldım. Özellikle düzenli olarak iki ay boyunca kullandım. Kullanımdan sonra kollarımda alerjik reaksiyonlar gösterdi. Kaşıntılı döküntüler oluştu ve lekeler kaldı. Ürünü, iyi bir marka olduğu bilgisiyle tercih etmiştim. Ancak alırken hiçbir yan etki ibaresiyle karşılaşmadım. Şimdi ise cildiye tedavisi görüyorum ve kollarımın belki de ömür boyu lekeli kalacağını düşünüyorum. 27 yaşındayım ve hakkımı, paramı helal etmiyorum. Suda Collagen Fxone marka ürünü aldım. Bir hafta kullanımdan sonra kollarımda başlayarak, sonrasında ayaklarımda, bacaklarımda ve tüm vücudumda alerji ve döküntüler oluştu. Şu anda bu döküntüler yara haline geldi. Mağduriyetimin acilen giderilmesini ve ücret iadesi yapılmasını talep ediyorum.

Deniz
Deniz
25 Mart 2024 10:30

Allerjilerim halen devam ediyor, firma benimle iletişime geçmedi.

Burcu
Burcu

Merhaba bende sudakolajen kullandım 3 ay ve kollarımda sulu alerjiler çıktı sizde de oldu mu

İlknur
İlknur

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Ben toz olanı 2 senedir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. 3 ay kullanıp 2 ay ara verdiniz mi. Yaşınız genç vücudunuz kolajen ürettiğinden fazla gelmiş olabilir

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Suda Collagen Fxone Yan Etkisi

22 Mart 2024 18:05

Suda Collagen Multi Form Yan Etkileriyle Hayal Kırıklığı Yarattı

09 Mart 2025 23:15
Suda Collagen Multi Form Yan Etkileriyle Hayal Kırıklığı Yarattı
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2025 16:54