Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
22 Aralık 2024 21:23

Stihl SP481 zeytin hasat makinemi 14 Aralık 2024 tarihinde Mersis 3073932087200015 B153 numarasıyla Çanakkale Ezine Köse Dere Tarım Stihl servisinde makinemin yuva aksamını değiştirdim. Değişimden sonra teslim aldım. Yağmurlu günler dolayısıyla 2. İş gününde yuvanın içindeki mil kırıldı. Nasıl kırıldı diye incelerken yuva kısmının greslenmediğini fark ettim. Yuva değişecek ve gres basmayacaksa ne yapayım ben böyle servisi? Normal şartlarda biz haftada gres basarız. Serviste yuva değişiminde greslemeden ürünü bize teslim etmişler. Gres basma noktası temiz. Ayrıca yedek parça temininde de servis olarak çok başarısız ve de çok pahalı. Böyle bir hata yapılamaz. İnsanlar sokaktan toplamıyor parayı. Yazık. Servis yedek parça sorun, servis ustaları da ona keza dikkatsiz.

25 Aralık 2024 20:51

Beni aradılar bir hata yapmayız diyorlar

25 Aralık 2024 20:50

Kalitesine güvenip aldığımız stihl sp481 zeytin hasat makineleri tamamen hayal kırıklığı çıktı servis desen ona keza Ezine kösedere tarım başarısız.  Makinede parça kalitesi çok kötü yazık verdiğimiz ücretlere

25 Aralık 2024 06:25

Stihl ürünleri günden güne parça kalitesi düşük fiyat yüksek mantığı ile insanları adeta hapis ettiler. Olan hep tüketici kullanıcı oldu.

Hasan
23 Kasım 2024 16:13
Yeni Hasat Makinesiyle Sürekli Sorun Yaşamak
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Stihl Marka Sırt Tipi 480c Ot Biçme Motoru Bozulması.

Mesut

07 Ağustos 2024 00:07
Erhan sonuçtan çok memnun

Erhan
26 Temmuz 2024 12:43
"Sadal Merkez ofisinde hizmeti veren teknisyen arkadaşlar yaşadığım sorunu can kulağı ile dinlediler. Ürün ellerine ulaşır ulaşmaz sorunlu parçayı değiştirip hızlıca adresime kargoladılar. Firma yetkilileri ve teknisyen arkadaşlara, çözüm konusunda ki özverili yaklaşımları için şapka çıkartıyorum. Sadal ve Değerli çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum."