Okan sonuçtan hiç memnun değil

Stayforlong' dan Tatil Rezervasyonu Pişmanlığı

Stayforlong' dan Tatil Rezervasyonu Pişmanlığı
21 Haziran 2024 16:04

Tatil rezervasyonu yapmak için tavsiye üzerine stayforlong sağlayıcısını kullandım. Portalda milliyet seçme diye bir durum var. Ben buna dikkat etmeden herkes alabiliyor diye Antalya'da eldar Resort Hotel'de temmuz ayı için rezervasyon yaptırdım. Rezervasyonu yaptıktan bir gün sonra kendi milliyetini seçerek yapmam gerektiğini anladım. Bu arada onların şartlarına uygun olmama rağmen rezervasyonum onaylandı.

Ancak ben ilgili durumu bildirdim (sadece yazılı iletişim var). Ben Türk'üm ve Türkiye'de yaşıyorum. Bu böyle kabul mü? Otelde bir sorun yaşar mıyım? Bu durumu değiştirerek aktarsak ona göre ilerlememizi sağlayabilir misiniz? Hiçbir şekilde olumlu çözüm odaklı olmayıp bir yandan rezervasyonunuz onaylandı geri kalan ödemeyi yapın derken diğer yandan iptal edip tekrar doğru şekilde rezervasyon yapmamı istiyorlar.

İki durum var burada; verdiğin kapora yanıyor 22 pound, 21 bin tl olan ücret Türk olunca 31 bin küsur tl'ye çıkıyor. Ben bu arada dedim ki; ben vazgeçmiyorum aynı şartlarla milliyet bilgisini değiştirerek ilerleyelim, olmuyor dediler. O zaman bana kaporamı geri verin dedim. Yok yanar, çünkü iptal edince kapora ödemesi yapılmaz dediler. Ama ben iptal etmiyorum. Siz çözüm bulamıyorsunuz dediysem de çözüm odaklı yaklaşmadılar. Cevap dönüş ortalaması 3 gün. Ben paramı kaybettim.

Yusa
Yusa

Burada ki problem sence Türkiye'deki otellerde değil mi kendi vatandaşlarını 2. Sınıf vatandaş yerine koymuyormu neden illa başka bir ülkenin vatandaşlığı veya oturum istiyorlar devletin buna el atması lazım kendi vatandaşları hem soyguna uğruyor hem de otel kapısında gururu kırılıyor

Hilkka sonuçtan hiç memnun değil

Stayforlong İle Tatil Kabusu: Çifte Fatura Ve İletişim Sorunları!

07 Eylül 2024 16:56
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Otel Rezervasyonum Yapılmadı, Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

23 Nisan 2025 19:37