Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 17:29

Shopier satıcısı ürünü satarken ithal kumaş kaliteli vs. Diyerek ürün satışı yapıyor. Ortalama fiyatta ucuz bir ürün de değil. Ürünü temmuz 2024te aldım ve yaz mevsiminde terden eskimesin diye dolapta sakladım. Nisan ayında 4-5 sefer giydim ürünü (işe giderken giyip iş yerinde üstümü değiştirdim) 1 kere elde yıkadım ve kumaşın boyası baskıları mahvetti. Niye böyle oldu diye sorduğumda dalga geçer gibi cevaplar alıyorum. Ürün linki: https://www.shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=12210543

13 Mayıs 2024 18:56 (Şikayetten 1 saat sonra)
13 Mayıs 2024 18:59

Temmuz 2024 daha gelmedi bile. 2023 temmuz ayında almışsınız ürünü. İthal kumaş asla demiyoruz. Tamamıyla Türkiye'de üretilen yüzdelik çoğunluğu (tahmini %90 kumaş üreticisinin bize söylediği) pamuk olan 24/1 kumaşlardan üretiyoruz. Dtf baskı yapıyoruz.

13 Mayıs 2024 22:04

İade talebinde bulunmadım. Ürünün neden bu hale geldiğini sordum. Hasarın sebebini sordum. Sitenizde aşağıda eklediğim fotoğraftaki açıklamalar görülüyor. Yıkamayla zarar görmeyeceği makinede bile yıkanabileceği yazıyorken elde hafif yıkamayla tek seferde bu hale gelmesinin sebebini sordum. İade değil açıklama istedim. İhracat kalitede demişsiniz evet onu ben yanlış okumuşum. Özür diliyorum o konuda. Ama sitenizde senelerce kullanılabilir yazılması çok saçma. Senesi dolmayan ürün çitileme bile yapmadan hafif elde yıkamayla bu hale gelmemeli.

13 Mayıs 2024 22:08

Evet temmuz 2023* yazım hatası. 10 aydır elimde ürün ve dolapta bekliyordu uzun bir süre. Çok para verdiğim için giymeye kıyamamıştım.

06 Ekim 2024 01:30

Grow Wear Müşterilerini Mağdur Ediyor

10 Haziran 2024 11:00
Orkun sonucu yetersiz buldu

Siparişim Gönderilmiyor, Cevap Da Alamıyorum

03 Haziran 2025 23:59
Beyda sonuçtan hiç memnun değil

Çilem Butik Müşteriye Davranışı Ve Elbise Kalitesi

19 Temmuz 2024 18:26
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 13:27
By Sude Meyrili İade Kabul Etmiyor