Alpaslan sonuçtan hiç memnun değil

Stokta Olmayan Ürünün Satışı Ve İptal Süreci

Stokta Olmayan Ürünün Satışı Ve İptal Süreci
20 Kasım 2024 14:05

15 Kasım'da aldığımız ayakkabı 5 gün sonra iptal edilmiş. Stokta olmayan ürün, ben satın aldıktan sonra bile nasıl halen günlerce satışta kalabiliyor!? O arada kaç kişinin daha parasını aldınız Allah bilir! 5 gün sonra mı fark ettiniz stokta olmadığını!? Suçunuz bir yana, insanların parasını ve zamanını alarak kul hakkı da yiyorsunuz! İnşallah Ümraniye Tüketici Hakem Heyeti, yaptıkları bu sorumsuzluğun ve saygısızlığın hesabını sorar.

26 Aralık 2024 21:44

SPX fatura yollamıyor. 15/29 Kasım arası 4 siparişte aldığım 8 üründen ilginç şekilde sadece en ucuz 4 ürünün faturasını yollamışlar. Nasıl bu kadar rahat suç işliyorlar anlamıyorum. Kimse şikayet etmiyor, kimse denetlemiyor mu bunları!? Ürünlerden birinin de gelmesini 1 aydır bekliyordum. Sonunda geçenlerde merak edip aradım ve stok olmadığı için yollamayacaklarını söylediler. Daha kaç insanın parasını böyle aylarca gasp ettiklerinin hesabını kim soracak bunlara!?

30 Aralık 2024 13:54 (Şikayetten 1 ay sonra)
30 Aralık 2024 21:04

Hızlı yanıtınız için teşekkürler! Bu kabul edilebilir bir bahane değil. O yoğunluğu kaldıracak teknik, personel, deneyim vb. Gücünüz yok ise yapmayın kampanya falan. Nette benzer şikayetleri olan yığınla insan ile karşılaştım. İnsanlara bunu yaşatmaya hakkınız yok. Benzer bir olayı farklı bir markada yaşadım ve hemen sonra özür mesajı ile birlikte hediye çeki tanımlandı. Hak olan da budur! Siz paramızı alıyorsunuz, günlerce o paralar ile ne yaptığını bilmiyoruz ve belirsiz bir zaman sonra aynı tutarı geri yatırıyorsunuz. Ürünleri göndermemenizi geçelim sadece bu mevzu bile kendi başına bir dava konusu.

30 Aralık 2024 21:44

Ürünlerimden 1 tanesi de geçenlerde arayıp sormam üzerine stokta olmadığından gönderilmeyeceğini söylediler. 1,5 (bir buçuk ay) sonra! Ne bir özür, ne de telafi çabası. Allah başka dert vermesin de; İptal edilen 2 ürünüm, çaldıkları zaman ve paramın aylarca gasp edilmesinden dolayı Olgarlar'a hakkımı helal etmiyorum.

19 Kasım 2024 20:47
Tuçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuçe
19 Nisan 2024 21:20

04 Mayıs 2024 23:33
Barçın Spor Satın Aldığım Ürünü Göndermiyorlar Yardımcı Olmuyorlar Ödeme Yok
Barçın Spor Satın Aldığım Ürünü Göndermiyorlar Yardımcı Olmuyorlar Ödeme Yok

02 Aralık 2023 00:56
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
27 Mayıs 2024 21:58