Sports&Life (Se Di Spor Malzemeleri Betsispor.com) Renk Atan Yanı Açılan Ayakkabı Ve İstenmeyen İade

08 Ocak 2024 01:19

Trendyol üzerinden Betsispor'dan bir Vans marka ayakkabı satın almıştım. Satın alma öncesinde yaptığım görüşmede kendileri çok ilgiliydi ve güvenerek satın aldım. Ancak ürün altı ayda renk attı ve yanlardaki beyaz şeritli bölgeden açıldı. Bunun üzerine ürünü garantiye göndermeye karar verdim ve Betsispor'la iletişime geçerek durumla ilgili bilgi aldım. Kendileri yine çok ilgili davrandılar. Trendyol'dan da bu süreçte bilgi aldım. Sistemde garanti başvurum iade olarak görünüyor ama iade istemediğimi, değişim talebinde bulunduğumu özellikle belirttim. Betsispor'la yaptığım telefon görüşmesinde de durumu açıklayıp sordum. Bana, üretim hatası bulunması ve ürünün ellerinde bulunması halinde değişim yapabileceklerini, aynı numaranın olmaması durumunda ise farklı bir numara veya modelle değişim sağlanabileceğini ifade ettiler. Ancak kontrol ettiğimde iki gün önce bana sorulmadan doğrudan iade işlemi yapıldığını ve paramın yatırıldığını gördüm. O dönemde aldığım fiyatla şu an aynı ürünü alamıyorum ve en az yedi yüz lira daha ekleyerek satın almak zorundayım. Bu durumu mağduriyet olarak görüyorum ve değişim talep ediyorum. Trendyol ile yaptığım garanti hakkındaki görüşmede, iadeyle sonuçlanması durumunda iletişime geçebileceğim belirtilmişti ve buna güvenerek ürünü garantiye gönderdim. İlgili yazışmanın ekran görüntüsünü de ekleyeceğim. Bilindik markaları tercih etmemizin sebebi, mağduriyet yaşamak istemememizdir. Hem Vans'tan hem de Betsispor'dan böyle bir durum beklemiyordum. İlgili ve yardımsever bir tutum sergilediler. Umarım sorunumu çözerler. Eğer üretim hatası varsa mağdur edilmemeliyim. Betsispor'u aradım fakat pazar olması sebebiyle ulaşamadım. Belki telefon ile kendileri sorunu çözebilirdi. Vakit kaybetmemek adına buradan yazıyorum.

Dursiye
Dursiye
11 Ocak 2024 13:12

Satıcı firma ile görüştüm kendileri yine çok anlayışlı bir şekilde bilgilendirme yaptılar sorunu çözmek adına yardımcı oldular. Ama Trendyol için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Maalesef sorunun kaynağı tamamıyla Trendyol.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Sports&Life (Se Di Spor Malzemeleri Betsispor.com) Para İadesi Talebi

20 Ağustos 2024 18:17
Akın sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 18:47
Sporalisverisim.com Ürünüm Yalan Beyanlar Üzerine Haksız Bir Şekilde İadesi Reddedildi.
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
21 Eylül 2023 21:17
Deforme Olan Crocs Terliğe Çözüm Bulamayan Trendyol Ve Uzay Spor
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 13:40

09 Aralık 2023 02:26