Serap sonuçtan çok memnun

07 Ekim 2023 17:55

26 mayısta Sportial Club Kartal'dan salı, perşembe ve cumartesi saat 19.00'da olmak şartıyla 4 kişi yıllık üyelik aldık. Bu günlerin dışında uygun olmadığımızı F**** beye söyleyerek anlaştık. Derslere başladığımızda hocalar cumartesi salonun 15.00'da kapandığını, öyle bir dersin olamayacağını söylediler ve hiçbir cumartesi ders vermediler. Hafta içi telafi ederiz dendi ama bizim uygunluğumuz yoktu. F**** beye tekrar durumu anlattık ve F**** bey cumartesi de verileceğini söyledi. Sonrasında yaz döneminde üyeliğimizi 4 Eylüle kadar dondurduk. 5 Eylül Salı günü ders için salona gittiğimizde yaklaşık 10 tane erkek (hocalar ve öğrencileri) 3 kadın spor kıyafetlerimizle salona giriyoruz (gülüşüp dalga geçmeler, 'ne geldiniz' demeler falan). Dersimiz iptal edilmiş, bizim haberimiz yok. Aralarında da bunun makarasını epey yaptılar. T****** hoca bizi 1 saat yönetimle görüşüyoruz diyerek bekletti. Hatta beklememizin bizim yararımıza olacağını, bu işlerin hassas olduğunu lehimize sonuçlandırmak için uğraştıklarını falan söyleyerek bekletildik. Bu sürenin sonunda dayanamayıp F**** beye giderek durumu anlattık ve F**** beyin haberi olmadığını, boşuna bekletildiğimizi öğrendik. F**** bey olanları anlatan bir dilekçe aldı. İptalini istedik, ertesi gün iptali onaylandı. Eklediğim belgelerde iadenin 10 gün içinde çıkacağını söyledi. 11 gün sonra yine ekteki yazışmalarda görüleceği gibi biz iadeyi sorunca hiç tanışmadığımız Y**** diye bir hocanın hak kaybımız olmadığına karar verdiğini, iadenin yapılmayacağını WhatsApp yazışmasıyla öğrendik. Aradığımızda isterseniz gelirsiniz, isterseniz yasal yollara başvurursunuz gibi mahalle ağzıyla konuşmasıyla karşılaştık. Yetkiliyle görüşmek istediğimizde, sanırım salonun sorumlusu B**** hanım daha da kaba bir üslupla yetkilinin bizi aramayacağını, ne istersek yapabileceğimizi söyleyerek kışkırtıcı bir şekilde salona çağırmasıyla biten bir konuşma. Sayın A*** K******'YA sosyal medyasından ulaşmaya çalıştım, ancak dönüş alamadım. Sözleşmemde yazılı olan hizmeti almadığım için iptal etmek en temel hakkımken, neden yasal yollara ben başvurmak zorundayım? Kendi avukatlarına güvenden olacak ki paramızı vermeyi ret ettiler. Ancak bulduğum her platformda Sportial Club'ın yaptıklarını yazmaya devam edeceğim. Üyeliğimize hediye ay vererek, bu kadar şey yaşadığım salona dönüp keyifle spor yapmamı, kavga ettiğim hocalardan ders almamı beklemeleri akılcıl ve insani değildir. Parasını ödedim diye benimle alay eden insanlarla yeniden ders yapmamı beklemek etik değil, ticaridir.

Gül sonuçtan hiç memnun değil

Playstüdyo Sınırlı Dersler Ve İletişim Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

17 Şubat 2025 17:10
Gürsel sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 19:31
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
23 Eylül 2024 13:38