Tijen sonuçtan hiç memnun değil

Profesyonellikten Uzak Manuel Terapi Deneyimi

22 Ekim 2024 21:03

Buca şubesine manuel terapi için Temmuz ayında 10 seans ödemesini nakit yaparak başladım. Keşke başlamaz olaydım. Diyorum, 3. günü bırakmak zorunda kaldım. Ön görüşmede gayet iyi bir görüşme sonrası, sanki küçük dağları o yaratmış gibi tavırlar devamında internette hiç görmediğim manuel terapi süreci başladığında acıdan resmen ağlıyordum. "Ben de çok ağladım" denmesi ve eve geldiğimde ağzıma uygulanan baskı yüzünden yemek yiyememem, geçecek denilip geçiştirilmesi gerçekten profesyonellikten çok uzak bir davranış olup seansları iptal etmeme sebep oldu. Bunun üstüne kurum olarak da bir aranıp sorulmadım. Sonuçta sağlığım söz konusu, oraya iyi olmak ve iyi hissetmek için gidiyoruz. Kendilerine bilhassa Sport Fiz adına yakışanı da yapmayıp benden o günlerin ücretini de aldılar. Telafisi hiçbir yerde böyle görülmemiştir. Sağlığımla alakalı çok daha ciddi şeyler olabilirdi. İnternette gösterilen manuel terapiyle hiçbir ilgisi olmayan, insan sağlığına ve kişiye saygı gösterilmeyen bir terapi söz konusu. Saat ve gün konusundaki problemlerden bahsetmek bile istemiyorum.

Sportfiz Tok Satıcı Sıfır Profesyonellik Sıfır İnsaniyet

26 Şubat 2024 00:20

Ankafizyo'da Maruz Kaldığım Çifte Standart Ve Güven Vermeyen İşletme

29 Mayıs 2024 14:29

Esteceel Klinik İşletme Üslubu Ve Düzensizliği

08 Ocak 2024 17:39

Aldığım Hizmette Saygısız Davranış Ve Haksız Seans İptali

20 Haziran 22:59

Dyt. Yeşim İşgüzar Orak Rencide Edici Tavrı!

03 Kasım 2024 23:47