Spice Hotel Spa Eziyet Otel Mi Spice Otel Mi Şikayet Var

28 Ocak 2024 10:59

2 yetişkin ve 2 çocuk için spice otelden 4 günlüğüne yer ayırttık. Satranç turnuvası olduğu için 6-12 yaş çocuklu aile çok fazlaydı. Aman Allah im böyle bir eziyet olamaz. Çocuklar otelin lobisinde koşuşturmaca içerisinde eğlenmeye çalışıyorlardı. Hiçbir yetkili görmez mi bunu bir aktivite yapmaz mi? Bahçedeki oyun parkını da kapatmışlar. Nasıl bir eziyet! Sadece kapalı havuz açık. Ayrıca öyle bir ayıp yaptılar ki gider ayak geldiğime pişman oldum. Otelden çıkışımızı saat 12 de yaptık. Bir şeyler alıştırdık. Neyse çocuklu başka arkadaşlarımız vardı çocuklar anlaşınca çıkışımız aksamı buldu. Biz de aksam olunca çocuklar ufak bir şeyler atıştırsın öyle çıkalım dedik. Restaurantın kapısına kaba saba birini koymuşlar çıkış yapan giremez demez mi. Ücretini verelim dedim çocuklu olursa idare ediyoruz niye dayılık yapıyorsun demez mi? Ya kardeşim neyi idare ediyorsun. Oteldeyiz geç çıkan insanlar illaki olur. Çıkışta dersin ki geç gideceksiniz yemek ücretli. Böyle bir uygulama yoksa da uyarmazsın. Her şeyi düşünüyorsun da bunu mu düşünemiyorsunuz. Yemedim yemek falan. Zaten sinir oldum. Gruptaki tüm arkadaşlara da yollayacağım. Kendinizi kötü hissettiren spice otele giderseniz hayal kırıklığına uğrayacağınızı garanti edebilirim. Uygun fiyat sizin hayal kırıklığınızı garanti etmek için cezbedici olabilir. Lütfen bizim yaşadığımızı yasamayın!

Guestcall
Guestcall

Sayın Ramazan Bey, 28 Ocak 2024 tarihli değerlendirmeniz tarafımızca incelenmiştir. Satranç turnuvası döneminde tesisimizde yüksek doluluk oranı oluşmuş, özellikle çocuklu aile sayısı artmıştır. Ortak alanlarda yaşanan yoğunluk bu kapsamda gerçekleşmiştir. Güvenlik ve düzen sağlanması adına ekiplerimiz görev başında olup, bahçe oyun alanının kapalı olması ise sezon ve hava koşullarına bağlı operasyonel bir uygulamadır. Çıkış saati tesisimizde 12:00 olup, bu saat sonrasında restoran ve diğer hizmet alanlarının kullanımı konaklama kapsamı dışında kalmaktadır. Çıkış işlemi tamamlanan misafirlerin yiyecek-içecek alanlarını kullanabilmesi ücretlendirmeye tabidir ve müsaitlik doğrultusunda değerlendirilir. Bu uygulama tüm misafirler için standarttır. Restoran girişinde yaşandığını belirttiğiniz iletişim tarzı ile ilgili geri bildiriminiz ayrıca değerlendirmeye alınmıştır. Hizmet prensibimiz, kuralların tüm misafirlere eşit şekilde uygulanmasıdır. Bilgilerinize sunarız. Spice Hotel & SPA Yönetimi

31 Ağustos 2023 15:46

The X Belek Kötü Bir Oteldeyiz