Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
23 Mart 2024 23:09

18-12-2023 14:30:36 tarihinde satın aldığım ve Sipariş No : SS275LL4117F olan ürünümün fermuar kapatma aparatının boyasında renk atması oldu ve ben bu ürünü toplamda 10-15 giymişimdir en fazla. 11 Ocak 2024 tarihinde yurt dışına çıktım ve 20 Mart 2024 tarihinde Türkiye'ye döndüm ve bu süre içerisinde mont Türkiye'değdi ve giyilmedi.

Bunların hepsini çekilen fotoğraflarla da kanıtlayabilirim. Daha önce replika ürün sattıklarına dair internet yorumlarını kaale almamıştım ama bu durum bende soru işaretleri bıraktı.

Yıllardır kullandığım Barbour montları yurt dışından alan ve malzeme kalitesini çok iyi bilen bir kişi olarak ilk kez Türkiye'den Barbour satın aldım ve bu durum beni çok üzdü. Barbour kalitesini bilen birisi olarak bu durum asla mümkün değil.

1 yıl garanti konusunu sitelerine ibare var fakat fatura istiyorlar ama bunun dayanağı yok. Faturam olmadan bu ürünün kesinlikle iadesini ve ödeme iadesini alma hakkım var. Bu konu ile ilgili olarak Bknz. " Alışveriş fişi/faturası olmasa da, tüketicinin iade hakkı vardır.

Mala ait fatura ve benzeri belgeyi, bu makbuz ekinde geri isteyen; 3065 Sayılı K. D. V. Kanunu 54 Seri No. Lu KDV tebliği yürürlükten kaldırılmıştı ".

Soylustore.com'a durumu ilettiğimde hediye çeki verelim veya boyası çıkan aparatın değişimini teklif ettiler. Ben para koparma derdinde değilim ki, ayrıca aparat değişimi de saçma ben o kadar parayı yıllarca sorunsuz kullanacağım ürün için veriyorum her 10 kez giydiğimde bunun yine boyası döküldü aparat gönderin mi diyeceğim.

Diğer Barbour montlarımı bu firmaya yağlatırım diye düşünüyordum ama waxı kendim alır yaparım daha iyi. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup hakkımı arayacağım. Oradan da bir şey çıkmaz tahminimce burası Türkiye sonuçta. Türkiye'de gerçekten müşteriye değer verilmiyor.

Amerika'dan yeni döndüm orada fiyatları, müşteri ilişkilerini ve alışveriş trendleri gördüm, Avrupa'yı zaten biliyordum, asla asla artık Türkiye'den bu tarz üst segment markaları satın almayacağım.

27 Mart 2024 11:55

Baracuda Montta Aşırı Terleme Ve Konforsuzluk Mağduriyeti

25 Kasım 2025 12:36

16 Kasım 2025 18:39
İlk Yıkamada Rengi Akan Sweatshirt İçin İade Ve Değişim Talebim Reddedildi
ilk-yikamada-rengi-akan-sweatshirt-icin-iade-ve-degisim-talebim-reddedildi-4.jpg

03 Kasım 2024 23:34
Defolu Ürün Ve İletişimsizlik Mağduriyeti
Seda sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 17:25