Soyak Yapı Soyak Park Aparts 1 Asansör Düşüyor Bozuk

15 Mayıs 2023 10:12

Soyak Park Aparts güvensiz ve düşen asansör. Minimak asansör düşme problemi
İstanbul'da soyak park aparts 1 etap sitesinde oturuyorum. Evime çıkan tek bir asansor var ve sürekli olarak bozuk. İçerisine bindiğinizde 4. Kattan 2-3 kat arasına düşüyor. Takır tukur sesler çıkarıyor günün yarısında çalışıyorsa diğer yarısında arıza verip bir katta takılı kalıyor. Sürekli olarak güvensizlik ve panik atak yaşamanıza sebep oluyor. Yönetimden düzeltilmesini istediğimizde "dün kontrol ettik çalışıyordu." "Çalışıyor sorun yok" gibi cevaplar alıyoruz ama bu cevapların verildiği sırada bile asansör hata vermiş vaziyette oluyor. Hem yönetimin hem de asansör firmasının ilgisizliği bulunuyor. Asansör içinde kalıp panik ataktan kalp krizi geçirirsem ve/ veya asansör düştüğü için zarar görürsem sorumlusu soyak park aparts yönetimi ve minimak asansör firmasıdır. Başka sitelerdeki ev kirası kadar aidat ödediğim bir sitede her gün güvenlik açığı ile yaşıyorum.

Sinem
15 Mayıs 2023 19:27

Asansörü bugün yaptılar sandım ve giriş kattan 4. Kata gider gibi bastım ama güvenmediğim için içine binmedim ve bakin ne oldu? Asansör birinci kata çıkarken tekrar sıfıra düştü. Üzerinde arızalı olduğuna dair yazi bile yok içinde de olabilirdim

Soyak Yapı Soyak Park Aparts 1

TOKİ Asansör Arızası Ve Güvenlik Sorunları: Ailemin Hayatı Tehlikeye Girdi

Soyak Yapı Soyak Park Apart 2 Etap Site Yönetimi Şikayeti

28 Temmuz 2023 11:18

06 Nisan 2024 00:56
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

OYAK Göksupark Sitesinde Yaşanan İnşaat Sorunları

05 Eylül 2024 19:25