Sonoyuncu.com Destek Ekibinin İlgisizliği

11 Şubat 2024 00:57

Lütfen ve e*** hesabımın şifresi oyunda iken değiştirildi. Hesabımın şifresinin başkası tarafından bilinmemesi ve bilgisayarımda herhangi bir virüs bulunmaması konusunda eminim. Bilgisayarıma hiçbir program ya da bileşen indirmediğimi belirtmek isterim.

Siteye giriş yaptığımda şifrem veya kullanıcı adımın yanlış olduğu uyarısı aldım, ancak her ikisinden de eminim. Daha sonra destek ve yardım merkezine bu durumu bildirdim. Bana kurtarma kodunun mevcut olduğunu söylediler, fakat e-postam başka bir hesaba bağlanmıştı. Nasıl olduğuna dair bir bilgim yok. İki ayrı e-posta hesabım, farklı iki hesaba bağlanmıştı ve bu durumu anlayamadım.

Bu konuyu onlara ilettiğimde ikinci kez destek ekibine başvurdum ve gerekli kanıtları sundum. Hesabın asıl sahibi olduğumu kanıtladım ve hatta dekont bile gönderebileceğimi belirttim. Ancak aldığım cevap, konu hakkında kendilerini daha fazla meşgul etmemem gerektiği ve aksi takdirde hesabımın sınırsız olarak yasaklanacağı yönündeydi. Gerçekten severek oynadığım ve para yatırdığım bir sunucuydu. sorunlarınızın çözüleceği gerçek bir ekibin olmadığı ve oyun içinde yardım edecek bir ekibin mevcut olmadığı bir sunucuda zaman harcamayın. Altı yıldır bu sunucuda yaşadığım deneyimleri sizlerle paylaşmak istedim.

11 Şubat 2024 19:19

Sonoyuncu destek ekibine yüzlerce kez derdimi anlattım 3 kere destek açtım ve üstelik sorunumun çözümlemesine rağmen beni bir de üstüne üstük sınırsız olarak yasakladılar gerçekten ağzımdan kötü sözler söylememek için kendimi zor tutuyorum hesabıma 2 3 bin lira belki daha fazla yatırım yaptım üstüne üstük titanyumda 10 tane mavi gök ve bir sürü titanyum set onlarca guard sp Kerim gitti onların yüzünden böyle bir destek ekibi hayatım boyunca görmedim gerçekten severek oynadığım bir sunucuydu ama ne destek ekibi iyi ne de oyun içi bir ekip var

Gameforge Çalınan Hesap Ve Destek Sistemi Hayal Kırıklığı

07 Şubat 2025 18:59
Ali sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 04:42

Başak
08 Nisan 2024 06:23
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2023 21:16
Wolfteam2013 Hesabım Çalındı Ve Geri Dönüş Yapılmıyor
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Hesabım Engellendi, Satın Aldığım Oyunlara Erişemiyorum

04 Ağustos 2025 22:35