Merve sonuçtan memnun değil

Sompo Sigorta'nın Onay İptali Mağduriyeti

Merve
21 Kasım 2024 09:49

08.07.2024 tarihinde doğum yaptım. Sompo Sigortam doğumu kapsamadığı için hastanenin doğum paketini alıp doğum sürecimi tamamladım. 04.09.2024 tarihinde kadın doğum bölümündeki muayeneme önce onay verdiler. Aradan 2,5 ay geçtikten sonra verdiği provizyon onayını doğum ile ilgili diyerek iptal ettiler. En başta onay vermese gene anlayacağım da onayı sonradan iptal etmek çok çirkin. Sompo sigorta beni mağdur etti ve hiçbir şekilde mağduriyetimi gidermiyor. Kafasına göre onay verip onayı iptal eden bir sigorta şirketi!

21 Kasım 2024 10:52 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Merve U, Başvurunuz Şirketimize ulaşmış olup, incelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

22 Kasım 2024 08:42

Sayın Merve U, Başvurunuza istinaden mail adresiniz üzerinden bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

Kevser sonuçtan memnun

Kevser
28 Aralık 2023 15:03
"Medicanada alınan muayene ücretinin Para iadesi yapıldı teşekkür ediyorum. Muayene ücreti poliçede yer almıyor, Acentenizle ilgili bir sorun bizden kaynaklanmıyor dendi. Yapacak bir şey yok. Sadece doğumu karsilayacaklar."
Sompo Sigorta Doğum Poliçesi Mağduriyeti

Provizyon Talebimizin Gerekçesiz Reddi Ve Mağduriyet Yaşanması

Yeşim
22 Ağustos 2025 10:13

Semanur
16 Aralık 2023 20:15
Sompo Sigorta Ek Teminat Ödemesi
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
25 Ekim 2024 12:23