Solgar Multivitamin Şikayetinin Düzeltilmesi Talebi

Şenay
06 Mayıs 2023 13:40

Solgar +50 multivitamin aldım. Felaket derece de bir koku yayıyor. Bozuk olduğunu düşünüyorum. Hatta koku eve yayılıyor. Bu derece kokması ve üzerinde siyah beneklerin olması normal mi? Tüketici olarak sağlığımızla mı oynanıyor? Bu konuyu sonuna kadar devam ettirip çözülmesini sağlayacağım. İlgililerden gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Kötü Koku Nedeniyle Kullanılamayan Multivitamin Ve Para İadesi Talebi

Tuğba
02 Ekim 2025 20:57
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Solgar VM-75 Multivitamin Ürününün Üzerinde Oluşan Lekeler Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Fatma
25 Eylül 2025 17:11
solgar-vm-75-multivitamin-urununun-uzerinde-olusan-lekeler-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-3.jpg
Cenk sonuçtan çok memnun

05 Ağustos 2025 15:13
Solgar VM-75 Tabletlerde Küf Benzeri Noktalar Ve Ürün Bozulması Mağduriyeti
solgar-vm-75-tabletlerde-kuf-benzeri-noktalar-ve-urun-bozulmasi-magduriyeti-6.pdf
solgar-vm-75-tabletlerde-kuf-benzeri-noktalar-ve-urun-bozulmasi-magduriyeti-5.jpg
solgar-vm-75-tabletlerde-kuf-benzeri-noktalar-ve-urun-bozulmasi-magduriyeti-3.jpg
solgar-vm-75-tabletlerde-kuf-benzeri-noktalar-ve-urun-bozulmasi-magduriyeti-2.jpg