Sahte Ürün Solgar Omega 3 950 Mg 100 Adet

Sahte Ürün Solgar Omega 3 950 Mg 100 Adet
Nazlı
06 Temmuz 2023 20:50

Ürün orijinalliği konusunda şüphe ve ağır pis bir koku N11 alışveriş platformundan Pharmastore adlı mağazadan 29 Haziran 2023 te Solgar 950 mg 100 adet balık jel takviye aldım. Bu ürünü yıllardır kullanmama rağmen ilk defa böylesine pis iğren ç bir koku ile karşılaştım ürünü 635.13 TL'ye aldım. N11 aradım 2 iş günü içinde dönüş yapılacak dendi. Tarım bakanlığını aradım şikayette bulundum. İnsan sağlığı bu kadar mı ucuz derhal paramın iadesini istiyorum. Bizler sahte kar insanlara çalışalım diye mi kazanıyoruz. Çoluk çocuğuma faydası olsun diye aldığım ürün çocuklarımı sağlığından edecekti. Mağduriyetimin pazar kurmasını sağlayan mağazanın platformu olan N11 üzerinden yaptım. Bu tür güvensizlikleri yaşayacaksak sağlığımızla oynanmasına göz yumulacak sa N11 i de şikayet edeceğim

Sertaç sonuçtan hiç memnun değil

Sertaç
18 Kasım 2023 13:52
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
07 Eylül 2024 23:45

Solgar Tarihi Geçmiş Omega 3

25 Eylül 2023 17:44

20 Ekim 2023 14:23
Supplementler Teşhir Ürün Gönderiyor

Bebeğim Möller's Balık Yağı Sonrası Alerjik Reaksiyon Geçirdi Ve Fiyat Farkı Yaşadım

27 Haziran 2025 09:31
bebegim-mollers-balik-yagi-sonrasi-alerjik-reaksiyon-gecirdi-ve-fiyat-farki-yasadim-4.jpg