Mirac sonuçtan memnun değil

16 Temmuz 2024 21:09

5 Temmuz da 3 elbise siparişi verip ödemesini havale ile yaptım. Firma 2-4 iş günü içerisinde Aras Kargo ile gönderim yapacağını kargo çıktığında mesaj geleceğini iletti. Daha kargo taahhüt ettikleri süre dolana kadar herhangi bir yazışma olmadı. Süre dolduktan sonra kargomu sorduğumda net cevaplar alamadım. En sonunda yanlış yere gönderdiklerini ve o ürünlerin geri dönmesini beklediklerini söylediler. Benim zamanımın olmadığını ilettim tarafımın aranmasını istedim ama dönüş yapılmadı. Ürün yok demelerine rağmen sitelerinde aynı ürünleri satmaya devam ettiler. Sayfadan yaptıkları hata ile ilgili benim çabam dışında bir uğraş görmedim. Bu kadar r. Zil bir satış görmedim. Bugün ayın 16 sı ve hala bir dönüş yok. Para iadesi teklifi dahi yok. Yazışmalarımın hepsini ekleyemedim eklediklerim yeterli diye düşünüyorum. Bu işin sonunda Tüketici Hakları'na başvuracağım

01 Ağustos 2024 19:13

Sipariş sürecim 2 haftalık bir mücadeleden sonra ürünlerim tam şehir dışına çıkacağım gün geldi. Instagram'dan yapılan mesajlaşmalar ben bu siteye yazana kadar ciddiye alınmadı. Bana ulaşan herhangi bir kargo numarası bildirim olmadığı için Tüketici Hakları'na başvuru yaptım. Firmaya giden mail sonucunda üç haftayı geçen bir süre sonunda arayıp özür dilediler. Evet ürünlerim iki hafta sonra geldi ama gelene kadar hiçbir alışverişimde bu kadar uğraşmamıştım.

12 Nisan 2025 23:46

25 Haziran 2024 17:06