Hamide sonuçtan hiç memnun değil

Sleepy Natural Külot Bez

Hamide
31 Temmuz 2024 17:44

Sleepy Natural Ultra Hassas Külot Kızım 6 xlarge numara Sleepy marka külot bez kullanıyor. Yeni aldığım pakette 32 adet külot bez bulunuyor fakat bezleri giydirirken yırtılarak elimde kalıyor. İlk defa kullanmıyorum ve nasıl olduğunu biliyorum ancak bu bezlerin bir tarafının dikişleri daha geniş bırakılmış, diğer tarafının dikişi ise ucu ucuna dikilmiş. Yani çocuğun ayağına giydirirken hemen yırtılıyor. 32 adet bezden 15 tanesi giydirirken yırtıldı, kullanamadık. Daha diğer pakete geçmedik, umarım onda da hayal kırıklığına uğramam. O kadar para verilip aldığımız ürünü bizden kaynaklı bir sorun olmadığı halde kullanamıyoruz, bu durum gerçekten üzücü. Bez 6 xlarge 32 adet paketi 15-25 kilo tasarlanmış, bebeğim 16 kilo fakat külot bezleri giydirirken paketin yarısından çoğu 15 adeti bir tarafları yırtılarak elimde kaldı. Tarafınıza külot bezlerin yırtılan kısımlarını video olarak gönderiyorum. Neden bu kadar kalitesiz? Param çöpe gitti, bebeğim mağdur duruma düştü.

Sibel sonuçtan çok memnun

Sleepy Külot Bez Sorunu

Sibel
09 Mart 2024 20:44
"Kısa sürede sorunumuzla ilgilenildi çözüme ulaştırılmak istenildi çok teşekkür ederim"
Sleepy Külot Bez Sorunu

Merve
07 Ocak 2025 23:24
Sleepy Külot Bezlerde Kalite Sorunu
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Gonca
30 Nisan 2024 23:24