Skoda Octavia Vites Kolu Hatası!

Kadir
13 Mart 2024 20:10

Octavia 1.0 aracım vites kolu hatası veriyor bazen. Afyon demoto servis parçanın değişmesi gerektiğini, iyi niyet garantisi kapsamında%70 ini karşılayacaklarını söylediler. Parça 4 bin lira. İşçilik dahil 8600 lira fiyat istediler. Parçadan pahalı işçilik mi olur. Aracın tüm bakımlarını servise yaptırmanın ne anlamı var o zaman bize hiçbir şekilde yardımcı olmayıp sadece yağ filtre değişiminden 8 bin lira alıp faturasını bile vermediler.

Yalçın

Size yine insaflı fiyat vermişler. Benden önce 16500 sonra 11bin sonra 9950 istediler. 5 yerden fiyat aldım pazarlıkla 9500 e anlaştım. Antalya'dan 9000 bin fiyat geldi. Nisan 28 tarihinde

Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Octavia’da Yüksek Onarım Bedeli Ve Yetersiz İyi Niyet İndirimi Mağduriyeti

Ugur
01 Ağustos 16:10