13 Eylül 2024 00:35552

Asla akıtmıyor diye satılan skip hop marka suluk aldım. Aradan 2-3 ay geçti akıtmaya başladı hem de öyle böyle değil. Çantanın içine atıyorum ya da yan suluk gözüne koyuyorum yana doğru devrilirse içindeki bütün suyu akıtıyor. Pipetinden mi diye düşünerek yeni pipet aldım ama aynı. Miny Center mağazasından aldığım için götürdüm hiçbir şey yapamayacaklarını garanti vermediklerini söylediler. Kapağı sağlam, pipeti sağlam ama akıtıyor

13 Eylül 2024 09:31 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Söz konusu şikayetiniz, ilgili birimlere aktarılmış olup tarafınıza konu ile ilgili en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Carter’s & Minycenter Müşteri Hizmetleri

16 Eylül 2024 12:55

Değerli Müşterimiz, İletişim numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Söz konusu şikayetiniz ile ilgili mail adresiniz üzerinden bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Carter’s & Minycenter Müşteri Hizmetleri

Büşra
23 Eylül 2024 11:33

Merhabalar evet bir kez farklı numaradan arandım onda da başka biriyle görüşüyodum bir dana aranmadım. Ve tarafıma Herhangi bir mail ulaşmadı

Büşra
7 Ekim 2024 09:14

15 gün önce bir minycenter yetkilisi tarafından arandım yardımcı olacaklarını söylediler bir çözüm bulup dönüş sağlıcaklarını bildirdiler fakat 15 gündür ne arayan var ne soran yardımcı olunmadı

Burcu
Benzer Şikayeti Var
5 Ocak 19:48

Biri ulaşsa dahi çözüm üretemiyorlar. Kullanıcı hatası deyip işin içinden çıkıyorlar. Ben çok pişmanım bütün koalalı setini aldığım için.

Skip Hop Çelik Suluk Aşırı Su Akıtıyor

12 Eylül 2024 22:20573

Skip hop çelik suluk su akıtıyor. Her seferinde koyduğumuz çanta su içinde kalıyor, zor bir durum. Bu kadar akıtacağını ...

1 Yorum

Skip Hop suluk su akıtıyor, çantalar ıslanıyor

8 Ekim 2024 21:57531

Su akıtmayan suluk aradım. Skip hop çelik suluk markasını duydum, aldım ama su akıtıyor. Her seferinde koyduğumuz çanta ...

Tümünü Gör

Enise
Skip Hop Çelik Suluk Su Akıtıyor

Skip Hop ÇelikSuluk Su Akıtıyor

Burhan
Skip Hop Yeni Aldığım Suluk Akıtıyor!

Skip Hop YeniAldığım Suluk Akıtıyor!

Buket
Skip Hop Çelik Suluk İçi Kötü Oluyor!

Skip Hop ÇelikSuluk İçi Kötü Oluyor!

Ebru
Skip Hop Kapak Kırığı