Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dahiliye Doktorunun Aşağılaması Dediklerini Demedim Den Mesi

01 Mart 2024 12:24

Dahiliye bölümüne kontrole gittim ve doktorun aşağılayıcı tavırlarıyla karşılaştım. Bir hasta olarak nasıl biri olduğum hakkında yorum yapılmasını beğenmedim. 'Kontrolsüz, kendinizden haberiniz yok' gibi ifadeler kullanıldı. Bana verilen ilacı doktor takibinde kullanmam suçmuş gibi bir hava estirildi. İlacı kullanmam için '2 hafta boyunca kullan, sonra kanını tekrar kontrol edeceğiz' denildi ve bir gün verildi. Ancak bugün doktor 'Ben öyle bir şey demedim' dedi ve eğer bunu başkasına söylersem bana güleceklerini söyledi. Herkes kendi kafasına göre iş yapıyormuş gibi bir durum var. Asabi olabilirsiniz ama öfkenizi hastalarınızdan çıkarmayın. Kimse böyle bir doktor istemez, işinize saygı gösterin.

06 Haziran 2024 16:03
Nisha sonuçtan hiç memnun değil

Darıca Farabi Araştırma Hastanesi Saygısız Ve Kırıcı Doktor Davranışıyla Karşılaştım

03 Temmuz 2025 14:01

29 Mart 2025 05:33
Meriç sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yüksek İhtisas, Onkoloji, Tıbbi Onkoloji

16 Şubat 2024 19:12