Akın
11 Aralık 2024 14:3738.241

Kocaeli Gebze Sinpaş şubesine 04/11/2024 tarihinden ev için başvurdum 16/11/2024 tarihte iptal ettim başvuru için verdiğim beş Bin tl mi hala ödemediler bu tür yerler sözde devlet kontrolü altında insanların parasını alırken iyi verirken kötü.

1 Destek
18 Aralık 2024 08:35 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Üyemiz ; Paylaşmak istediğiniz tüm şikayet, talep ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla.

Değerli Müşterimiz, Kuruluşumuzun tüm işlemleri 6361 sayısı Finansal Kiralama, Faktoring, Finansman Ve Tasarruf Finansman Şirketleri Kanunu çerçevesinde yürütmektedir. Tasarruf finansman sistemi yasal mevzuat temelli, finansman edinme sistemidir. Sistem, adından da anlaşılacağı üzere belirli bir süre sistem üzerinde birikimlerini tutan müşterilerine finansman sağlamaktadır. Her yapılan işlem istisnasız kanunlar çerçevesinde olmaktadır ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu üzerinden de denetlenmektedir. Tasarruf Finansman Sistemi aracılığı ile ev veya konutunu almış yüz binlerce mutlu insan sistemin varlığına müteşekkirdir. Tasarruf finansman sistemine kayıt olan müşterilerin 14 gün içinde, tüm ödemelerini tamamen geri alarak sistemden çıkma hakkı mevcuttur. Bu hak kendilerine, tabi olunan 6361 sayılı kanun çerçevesinde verilmiş bulunmaktadır. Bu süre sonrasında ayrılanlar içinde ilgili yönetmelik sunulan hizmet için ödenen organizasyon ücreti dışındaki tasarrufların 6 ay içinde ödenebileceğini belirtmiştir. Kendi özel şartlarınız çerçevesinde sistemde kalmama yönünde kendi iradeniz ile bir karar vermişsiniz, biz sizin sistem içinde kalıp, sistemden istifade etmiş yüz binlerce mutlu insandan biri olmanızı isterdik. Cayma talebinize istinaden 5.000 TL'lik ödemeniz 17.12.2024 tarihinde iade edilmiştir. Saygılarımızla, Paylaşmak istediğiniz tüm şikayet, talep ve önerilerinizi