Cumhur sonuçtan hiç memnun değil

Simpaş Metrolife Tapu Devir İşlemleri Yapılmıyor

24 Mart 2023 01:00

2017 yılında Simpaş Metrolife Sancaktepe projesinden satın aldığımız (a-004) ve tüm sorumluluklarımızı yerine getirdiğimiz evimizi söz verilen teslim tarihinden 2 sene sona teslim ettiler. Herhangi bir kira yardımı yapılmadı.

Daha sonra tapu devir sürecini tüm ödemelerimizi yaparak başlattık. Yaklaşık 2 yıldır 2021 yılından bu yana tapunun devredilmesini bekliyoruz.
Sürekli asılsız tarihler vererek oyalıyorlar. Asla sorununuzu çözecek birilerine ulaşamıyorsunuz.

Simpaş ismine güvenerek girdiğimiz bu projede büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Tapu devir işlemlerinin bir an önce tamamlanmasını bekliyorum.

profile profile profile
25 Mart 2023 16:00

Sinpaş'ın finans kurumu olan Arı Leasing'e ödediğimiz Emlak Vergisi faturası, Ayrıca Site Yönetiminden gelen borcu yoktur yazısı. Ev eşimin adına : Fatma Dilek Güven

01 Nisan 2023 20:07
Simpaş Metrolife Tapu Devir İşlemleri Yapılmıyor

Aynı isim ile sahte hesap açılmış ve şikayeti kaldırdığıma dair de giriş yapılmış, resmini ekliyorum. Tamamen asılsızdır. Şikayetim aynen devam etmektedir. Resmini de ekliyorum. Şikayet yönetiminde yeni bir çığır açılmış gibi görünüyor.

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Sinpaş GYO Marina Site Yönetimi Şikayeti

20 Aralık 2025 12:18
sinpas-gyo-marina-site-yonetimi-sikayeti-6.jpg

Teslimat Gecikmesi Ve İletişim Sorunları Nedeniyle Şeffaflık Talebi

01 Kasım 2025 14:31
Oya sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Aidata Rağmen Sürekli Su Kesintisi Ve Adaletsiz Yönetim

03 Ekim 2025 21:34