Dursun sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 14:59

İzmir Buca'da bulunan, Siemens bayii olan Sine Ticaret'ten aldığım ankastre setin montajı esnasında, yetkili servis ocağın yerinin uygun olmamasından dolayı montajını yapamayacaklarını söylediler. Ben de ürünleri aldığım bayiyi arayarak ürünlerin iade edeceğimi söyledim. Bunun üzerine bayi, tekrardan servis kaydı açıp montajı kendilerinin yapacağını ifade etti. Satış elemanı, sadece geldiklerinde beni aramamı, kendisinin konuşup halledeceğini belirtti. Yaklaşık iki gün sonra yetkili servis geldiğinde, montaj öncesi Sine Ticaret'teki satış danışmanını aradım. Montajı yapacak olan servis çalışanı arkadaşı ikna etmeye çalıştı ancak servis çalışanı ısrarla montajı yapamayacağını söyledi. Davlumbaz ve fırının montajını yapıp gittiler. 'Ben halledeceğim' demesine rağmen iki hafta geçmesine rağmen ocak yerde montaj bekliyor. Aradığımda ise artık işi kabadayılığa kadar götürdü. Siemens müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdim. Ancak durumun kaynaklanmadığını söyleyip yardımcı olmadılar. Oysaki ben Siemens markasına güvenerek bu ürünleri almıştım. En yakın zamanda Tüketici Mahkemesi'nde hakkımı arayacağım. Yanınıza kar kalmayacak. Koskoca Siemens'in insanları düşürdüğü durum kötü. Hakkımı hiçbirinize helal etmiyorum. Mahkemede görüşmek üzere.

05 Nisan 2024 05:57

Yaklaşık şikayetimin üzerinden bir hafta geçti tenezzül edip bir Siemens yetkilisi tarafıma ulaşmadı. Bu da markanın ciddiyetini gösteriyor. Neyse ki mahkemeler var orada halledeceğiz artık.

25 Nisan 2025 22:15

Hiçbir gelişme olmadı.

Siemens Bayisinde Yaşanan Müşteri Memnuniyetsizliği

26 Ekim 2024 22:29
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 11:33
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 16:57

Satın Aldığımız Buzdolabı Teslim Edilmiyor, İade Talebimiz Reddedildi

21 Ekim 2025 20:02
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 13:42