Trendyol'dan Alınan Bozuk Blender Ve Çözüm Süreci Sorunları

Trendyol'dan Alınan Bozuk Blender Ve Çözüm Süreci Sorunları
Nebiye
30 Ekim 2024 11:32

Trendyol'dan Sinbo blender seti aldım. Seti hemen açamadım, kontrol etmedim. Kontrol ettiğimde çalışmadı, bozuk çıktı. İade talebi oluşturdum, günü geçmiş. Trendyol'a söylüyorum, tabi ki günü geçtiği için servisle iletişime geçin dedi. Tamam dedim, servis telefonu asla açmıyor kaç gündür. Otomatik kayıt internet sitesine girip form oluşturun diyor. Neyse, giriyorum, seri numarası istiyor. Seri numarası garanti belgesinde filan yok, form oluşturamıyorum. Doğal olarak talep de oluşmuyor ve müşteri hizmetleri de açmıyor, muhatap yok, iletişim yok. Saçma sapan işler. WhatsApp hattına yazıyorum, form linki atıp başka bir şey yapmıyor. Hat boşuna var, zaten siteye girince formu biz de görüyoruz. Saçma sapan, işlemeyen bir işleyişleri var. Zaten bozuk ürünü göndermişler. Kalitesiz ürün kaldı elimde.

30 Ekim 2024 15:00 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sema
Sema

Sinbo dan shb 3117 el blender setini Trendyol üzerinden aldım. Taşınma sürecinde olduğum için hemen açıp kontrol edemedim. İade için belirlenen zaman geçmişti. WhatsApp üzerinden, müşteri hizmetleri ile yazıştık. Form doldurdum. Neyse el blenderi tamir edilip geldi. Fakat akabinde mikser parçası yumurta çırparken bile düşüyor. Yine yazıştık, yine form doldurdum. Ses seda yok. Eskiden böyle değildi. Özellikle teknik servis ve ya ikiden fazla arıza için yeni ürün gönderiyor oldukları, yani ürettiklerinin arkasında durdukları için Sinbo yu tercih etmiştim. Ayrıca Ürünün arızasını geçtim. Zaten performansı düşük. Çok pişman olduğumu söyleyebilirim. Simdi. Ayıplı bu ürünü yenisiyle talep ettim. Bakalım ne olacak. Servis konusunda çok uğraştırıyorlar.

Sinbo Blender Seti Seri Numarası Yazmıyor

Meryem
24 Haziran 2024 13:17
Sinbo Blender Seti Seri Numarası Yazmıyor
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Sinbo Blender Setinde Sürekli Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Tuba
01 Ağustos 2025 12:08
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Şevval
29 Nisan 2024 21:37