Bursa Sınav Koleji Kuzey Kampüsü Servis Ücretleri

01 Eylül 2023 15:45

Bursa sınav koleji kuzey kampüsünde 2023-2024 dönemi servis ücretleri geçen yıla göre %150 artarak tarafımızdan 25.000 TL talep edilmektedir. Bursa servis aracı işletmelerinin açıklamış olduğu fiyatlara ev ve okul arası km de maksimum alınması gereken fiyat aylık 1190 TL ve +400 rehber öğretmen ücreti olması gerektiği halde bizden yıllık 25.000 talep ediliyor. Çocuklarımız maksimum 9 ay okula gidiyorlar. Bu fiyatın yaklaşık 15.000 olması gerektiği halde bizden istenen 25.000. Bu aradaki farkın ne için istendiğinin açıklamasını yapamıyorlar. Okul yönetimi ile görüştüğümüzde diğer okulların daha yüksek fiyat istediği bize aktarılıp sanırım şükretmemiz bekleniyor. Bu haklı isyanımızı ilettiğimizde kendiniz çocuğunuzu okula getirebilirsiniz diyorlar. Zaten böyle bir seçeneğimiz olsa bu fiyatlara razı gelmeyiz. Bu durum bilindiği için bunu da fırsata çeviriyorlar bunun tam olarak açıklaması budur. Eğer makul bir fiyatta tutup yakıt fiyatlarına ciddi bir zam gelip bizden fark istenseydi samimiyetinize inandırdık.

07 Eylül 2023 11:28 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın S.E. Şikayetiniz ilgili kurum yetkilisi ve il sorumlusu ile paylaşılacaktır. Servis ücretleri her ilin UKOME kararına bağlı uygulanır. Bu nedenle konuyu kurum yetkilileri ile görüşmeniz doğru olacaktır.

11 Eylül 2023 13:37

28 Ağustos 2023 09:18
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Sınav Eğitim Kurumları Geçmiş KDV Farkını Almadan Kayıt Yenilemiyorlar

03 Şubat 2024 13:38