29 Kasım 2024 01:55

26.11.2024 Tarihinde Trendyol alışveriş sitesi üzerinden satıcı "sileceksepeti" ünvanlı işletmeden; Silecek Sepeti Opel Corsa f Silecek Takımı (2020-2024) Bosch Aerotwin A295S ürünü sipariş ettim. (1. Fotoğraf) Ürün 28.11.2024 tarihinde elime ulaştığında yine aynı markanın alt kalitesi olan Aerotwin yerine aeroeco modeli olan ürünü yolladılar. (2. Fotoğraf) Yanlış ürün gönderilmesi sebebi ile satıcı ile iletişime geçtiğimde ürünü iade etmem gerektiği değişim yapılamadığını sistemden öğrendim ve bunu belirttim. (3. Fotoğraf) Ürün fiyatını yanlış yazdıklarını buna göre aksiyon aldıklarını sadece iade yapabileceklerini aldığım ürünü satın aldığım fiyattan tekrardan alamayacağımı belirtiler. Yasal olarak hakkımı aramamın en doğal olacağını belirterek dalga da geçtiler. (4. Fotoğraf) Peki sonra ne oldu? "sileceksepeti" satıcı ilanın fiyatını 566 TL aldığım fiyatı 903 TL'ye çıkardı. (5. Fotoğraf) Hemen Trendyol Asistana bağlanıp durumu izah ettim. Sizce yardımcı oldular mı? Tabii ki de hayır! Bu konuda yapabilecekleri bir şey olmadığını durumun satıcını inisiyatifinde olduğunu belirterek sadece komisyon işine baktıkları anlaşıldı. Satıcının en doğal hakkımı kullanmak için önce Şikayetvar'dan başlıyorum. Çevreme de en doğal hakkım olan Trendyol u "sileceksepeti" ünvanlı işletmeden satın alma işlemi yapılmasını önermiyorum.

29 Kasım 2024 01:49
Onur sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 01:10
Sileceksepeti.com Sorulan Sorulara Cevap Verilmiyor, Müşteri Önemsenmiyor
Erkin sonuçtan memnun

15 Kasım 2023 20:20
"İlk başta çok ilgisiz kaldılar fakat sonradan ürünümü gönderdiler. Teşekkür ederim."
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Sorunlu Silecek İçin Değişim Talebim Reddedildi