Volkan sonuçtan çok memnun

Sigortam.net. Ve Kötü Muamele

Sigortam.net. Ve Kötü Muamele
10 Eylül 2024 19:08
Volkan'ın Teşekkür Mesajı
“Beni arayan kişiye olan saygımdan dolayı memnuniyet anketini hep 5 üzerinden 5 olarak değerlendirdim. Sonuçta çalışanları adına özür dilemek için arayan kişi son derece kibar ve makul bir insandı, ancak bu özür yaşadığım kötü tecrübenin yaşanmadığı anlamına gelmiyor. Maalesef bu firmaya karşı artık zihnimde kötü bir hatıra kalacak. Umarım bu olumsuz tavrı takındıkları son müşteri ben olurum. İyi çalışmalar başarılar dilerim.”

Az önce kasko ve trafik sigortası biten aracıma kasko için fiyat verildi. Teklifi kabul etmeden önce internetten aynı şartlarla daha uygun fiyata teklif alır mıyım diye Sigortam.net'ten uygulama üzerinden araştırma yapmaya başladım. Bu işlemleri yaparken 4442400 numaralı telefondan arandım. Şu anda karşılaştırma yapmak amacıyla uygulamanız içerisindeyim ama daha kolay olacaksa sizinle devam edebiliriz dedim. Telefonda konuştuğum bayana istediğim kasko poliçesinin kapsamını ilettim, benden sigortacımın verdiği fiyatı sordu. Ben de kendilerinin teklifini sordum. Sonrasında yine fiyat sorunca "Ağzımı aramayın, ben bir teklif aldım, sizinki uygun olursa sizden yaptırırım poliçemi" dedim. Karşıdaki bayanın hitabı ve tonlaması değişti ve azarlar tonda "Buradan yaptırmak zorunda değilsiniz, ağzınızı aradığım falan yok, sizi doğru bilgilendirmek amacıyla soruyorum" dedi. Azar işitmek için sizinle konuşmuyorum, ben bu işlemi zaten uygulama üzerinden yapıyordum, siz beni aradınız dediğimde de "İyi o zaman, oradan yapmaya devam edin" dedi. Yine çok itici ve sert bir ses tonu vardı. İsmini sorduğumda da şirket politikası gereği veremeyeceğini söyledi.
Son derece sinir bozucu ve gereksiz zaman kaybı yaşadığım bir tecrübe yaşadım. 10.09.24 saat 18.26'da arandım ve 18.50 itibariyle 24 dakika kaybıma mal oldu.

10 Eylül 2024 19:15 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba, Talebini incelemeye aldık.En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek bilgi vereceğiz.Müşteri memnuniyeti ekibimiz her zaman yanında! Sevgilerimizle, Sigortam.net Sigorta ve Reasürans Brokerlık Hizmetleri A.Ş

10 Eylül 2024 19:35

Merhaba, Yaşanan sorundan dolayı üzgünüz. Talebini inceledik ve sistemlerimizde kayıtlı olan iletişim bilgilerin aracılığıyla sana gerekli bilgilendirmeyi yaptık.Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mı? Dilersen, bize her zaman görüşlerini iletebilirsin. Sevgilerimizle, Sigortam.net

Volkan
Volkan
10 Eylül 2024 20:07

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 16:33

Sigortam Net Kurumsal Bir Firma Değil

16 Ağustos 2024 09:53
Sigortam Net Kurumsal Bir Firma Değil

10 Mayıs 2024 17:51
sigortamnet-insanlara-yalan-soyluyor-1.rtf
Ahmet sonuçtan memnun

07 Temmuz 2023 12:36
"İade işlemi uzun sürede taahhüt ettikleri tutarı iade ettiler. Ayrıca müşteri memnuniyeti adına kasko poliçe tutarımın %2 kadarını daha ayrıca iade edeceklerini aktardılar. İlgileri için teşekkür ediyorum."
Sigortam.net Taahhüt Ettiği İndirim İçin İadeyi Yapmıyor
Sigortam.net Taahhüt Ettiği İndirim İçin İadeyi Yapmıyor