Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Mağduriyetim

14 Eylül 2023 13:27

SBM'den gelen mesajda gönderilen linkten tutanağınızın durumunu öğrenebilirsiniz yazıyor. Ama gönderilen linke tıkladığımda adres çalışmıyor uyarısı geliyor. Karşı taraf tarafından açılan hasar dosya numarasını da bilmediğimden rapor sonuç durumunu öğrenemiyorum.

Mağduriyetimin giderilmesini rica ederim. A0 plakalı aracınıza ait tutanak Karayolları Trafik Kanunun/yönetmeliğinin k. Y. T. K. 84/i/ Yon. 109/b-7 maddesine göre değerlendirilerek sonuçlandırılır Mis ®. Karayolları trafik kanununa http://bit. Ly/2WBX3IP adresinden, Karayolları trafik yönetmeliğine http://bit. Ly/326lxeg adresinden ulaşabilirsiniz. Http://bit. Ly/2UDYO6e linkinden tutanağınızın durumunu öğrenebilirsiniz.

Şirketler arası mutabakat ile belirlenen ve sonuçlandırılmış kusura, sonucun size bildirim tarihinden itibaren 5 iş günü içinde Şirketinize müracaat yolu ile itiraz edebilirsiniz. Yasal süre içinde kullanılmayan ya da itiraz hakkı kullanılmış olmasına rağmen kusur oranına ilişkin uyuşmazlığının devamı halinde Sigorta Tahkim Komisyonuna veya Hukuk yollarına başvurulabilirsiniz. B018.

15 Eylül 2023 08:39 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sayın İlgili, Yaşamış olduğunuz soruna yönelik itirazınızın incelenebilmesi adına talebinizi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi

13 Temmuz 2024 14:28

24 Ocak 2025 17:09