Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Sigma Ofis Eksik Ödeme Yaptı

Sigma Ofis Eksik Ödeme Yaptı
24 Temmuz 2023 16:51

İstanbul Kadıköy' de bulunan Sigma para sayma makineleri kendi internet sayfasından 1 adet sahte para kontrollü makine sipariş ettim ve geldi. Ürünün kutusunu nazikçe açıp makineyi denedim ve sahte para ile gerçek parayı ayırt etmediği her ikisinde de hata verdiğini gördüm. Hemen firma yetkilisini aradım. İade etmek istediğimi söyledim.

Bana IBAN numaranızı yazıp aynı şekilde kargoya teslim edin dedi ve yaptım aynı gün bu ürün için 3660 TL ödedim. Bana ürünün 2. ele düştüğünü. Bir miktar kesinti yapılara hesabına yatacağını söyledi ve akşamına 3000 TL yatırdı. Bu yeni dolandı... Yöntemi olduğunu düşünüyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne de bildirdim. Ben yandım.

27 Temmuz 2023 17:40

Ürünün faturası ve hesabıma yatan para

21 Ocak 2025 15:25 (Şikayetten 18 ay sonra)
23 Ocak 2025 16:05

Ben ürünü sahte para geçirip geçirmediğini denemek için sadece 1 ya da 2 kez deneme amaçlı kullandım. Sizin iddia ettiğiniz gibi defalarca kullanmadım. Ayrıca fatura ve ürünün bana geliş ve geri gönderilen tarih bellidir. Ben ürünü ambalajını dahil yırtmadan size hiç eksiksiz geri gönderdim. Ayrıca sizi Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayet ettim ve lehime sonuçlandı. Size hakkımı helal etmiyorum.

Skykart Mağduriyeti

18 Şubat 2025 14:24
Skykart Mağduriyeti

Sina Yangın Söndürme Söz Verilen Hizmetin Sağlanmaması

17 Haziran 2025 18:18

23 Aralık 2024 20:17
Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Global Yatırım Holding Global Yatırım A Yatırdığım Paranın İadesi

21 Aralık 2023 10:32
Sıtkı sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2025 19:47