Adnan sonuçtan memnun

Sigma Klima Sigma Comfort Klima Vakumsuz Montaj

20 Şubat 2024 12:36
Adnan'ın Teşekkür Mesajı
“İklimsa dış ünite değişimi ile sorunu çözmüştür”

İklimsa Sigma Comfort 18 BTU klima aldık. Belirttiğimiz gün içerisinde servis ile birlikte ürün evimize ulaştı. Ancak gelen servis elemanlarının yeterli bilgiye, tecrübeye ve iş yapma kapasitesine sahip olmadığını ilerleyen dakikalarda fark ettim. Yaşça da oldukça gençlerdi. Sabırla bekledim ve sonunda montajı tamamladılar ama içim rahat etmedi. En son vakumlama işleminin yapılıp yapılmayacağını sordum. 'Yok, abi, biz yapmıyoruz, gerek yok,' dediler. Servisin yetkili kişisini aradığımda aynı yanıtı aldım. Araştırmalarım sonucunda, klima montajında vakumlamanın kesinlikle yapılması gerektiğini, aksi takdirde klimanın performansı ve ömrünün olumsuz yönde etkileneceğini öğrendim. Şimdi farklı bir servis tarafından klimanın vakumlu bir şekilde montajını talep ediyorum.

20 Şubat 2024 14:24 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz incelemeye alınmıştır. En kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. İklimsa Müşteri Hizmetleri

22 Şubat 2024 07:28
Sigma Klima Sigma Comfort Klima Vakumsuz Montaj

21.02.2024 tarihinde İklimsa müşteri temsilcisi aradı, montajı yapan servisin size dönüş yapacağını söyledi. Ama bana öyle bir dönüş yapılmadı. Öncelikle tekrar belirtmeliyim ki, montajı yapan yetkili servisin gelen personelleri tecrübenin, bilgi ve becerinin eksik olduğu ve hala yapılan klima montajından, yapılan bağlantılardan hala şüphe ederken, neden hala aynı servisle görüştürülmek istiyorum Tekrar altını çizerek belirtmek istiyorum, iklimsa.com.tr de sıkça sorulan sorular bölümünde (klima montajı esnasında neden vakumlama yapılmalıdır) soru kısmında cevaplandırılmada (resimde mevcut) vakumlamanın nedenli önemli olduğu vurgulanırken, İklimsa nin yetkili servisi neden montajı esnasında klima için bu çok önemli işlemi yapmıyor, yine altını çizerek belirtmeliyim ki, bu dönemde yüksek maliyetlere aldığımız bu klimaların montajında çok önemli olan vakumlama yapılmamasının biz kullanıcıların suçu nedir? Artık bizleri fazla mağdur etmeden, dış ünitenin yenisi ile değiştirilerek vakumlu bir şekilde eksiksiz montajının yapılmasını ivedilikle talep ediyorum aksi takdirde tüketici hakem heyetinde başvuru yapacağımızı ve hakkımı sonuna kadar arayacağımı belirtmek isterim.

10 Mart 2024 14:38

İklimsa dış ünite değişimi ile sorunu çözmüştür

Murat
21 Ağustos 2023 20:46

Azzmrtfnr
17 Nisan 2025 12:40
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

İklimsa Sigma Klima Yetkili Servis Mağduriyeti

08 Ağustos 2024 12:39
İklimsa Sigma Klima Yetkili Servis Mağduriyeti
Tarik sonuçtan hiç memnun değil

LG Klima Montajında Vakumlama Sorunu

Tarik