Nihat sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 08:12

Siemens iq300 yeni bulaşık makinesi servis kurulumunda kapağında yamukluk/ayarsızlık, simetri olmadığını fark ettim ve bildirdim. Müşteri hizmetleri birkaç gün içinde servis elemanı gönderdiler. Geldi ve incelediğinde kapaktaki orantısızlığın normal olduğunu ve fabrikadan böyle çıktığını belirtti ve yazılı not düştü. Nasıl gözle görülür/bariz bir hatayı olağan sayarlar anlamıyorum. Yamuk yumuk kullanmaya devam etmemi söyledi.

31 Temmuz 2024 08:56 (Şikayetten 44 dakika sonra)

Nihat
31 Temmuz 2024 09:52

Siemens müşteri temsilcisi aradı ve belirttiğim bariz hatanın normal olduğunu ve hiçbir şey yapılamayacağını söyledi. Yamuk kapaklı (normal) olarak kullanmamı iletti. Siemens bulaşık makinesi almadan satıcıda kesinlikle kapak simetrisine bakmanızı ve mekana getirildiğinde servis elemanı aleti koyacağınız yere yerleştirmeden önce de kesinlikle kapak eğriliğini kontrol etmenizi şiddetle iletirim. Görsellerde ve yazılarda görüldüğü gibi kapaktaki kaymayı kabul edip hiçbir şey yapmıyorlar.

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 22:40
Mehmet sonuçtan çok memnun

24 Ocak 2024 18:07
"Siemens Genel müdürlük, Siemens müşteri hizmetleri, Adana Teknik Servis bölge müdürü Ahmet Soyubelli ve teknik servis ekibine teşekkür ederim."

Siemens Yeni Bulaşık Makinesinde Sepet Sorunu

27 Mart 2024 17:24