Side Village Hotel Şikayeti

07 Temmuz 2023 09:26

Tatillio tatil acentası vasıtasıyla otelinizden 19-23 Temmuz tarihleri arasında 4 gecelik bir tatil satın aldım. Paranın yarısını aralık ayında ödedim diğer yarısını da otelde ödeyeceğim diye anlaştım. Ancak acentede ki o*** isimli kişi sürekli arayarak otelin paranın geri kalan kısmını da istediğini aksi halde rezervasyonun yapılamayacağını söyleyip durdu. Ocak ayından nisan ayına kadar aramama rağmen otelinizin telefonu cevap vermedi. Netice olarak sizlere ulaştığımda rezervasyonda ki çalışanınız (h*** hanım ile konuşmalar kayıtlı) rezervasyonun olmadığını 5 dakika sonra beni arayacağını söyledi. Tekrar aradığında o*** ile görüştüklerini paranın geri kalan kısmını ödeyebileceğimi herhangi bir sorun yaşayamayacağımızı söyleyince paranın geri kalan kısmını da ödedim. Ödemeden sonra tekrar aradığımda yine h** bey rezervasyonun tamam olduğunu söyledi. Ancak sonradan öğrendim ki h** bey o** ile görüştüğünde o*** ona 'müşteri aradığında rezervasyonun tamam olduğunu söyle' diye beni yanıltmış. Netice olarak mağdur olan tatili olmayan ve parası hiç olan ben oldum. Sizin gibi bir otelin böyle bir duruma düşmesi sizleri rahatsız etmiyorsa diyecek lafım yok. Side Village Otel'e demek ki güvenerek hareket etmek yanlışmış... Unutmadan söyleyeyim böyle durumda olan sadece ben değilim.

Otele Girişte Yaşanan Sorun Ve Mağduriyet

13 Temmuz 2025 01:02