18 Ağustos 2024 12:06

Side legend Hotel tam bir facia oldu bizim için. Çocuklar yemek yiyemedi her gün sakatat çıkarmı bir otelde ya ciğer ya yürek kendimde zayıfladım orada. Bir de kafalarına göre herkese farklı fiyat veriyorlar aynı güne bunun içinde mahkemede hakkımı arayacağım. Otelde temizlik hijyen sıfır tabaklar mika bardaklar yıkanmıyor su tutup başka müşteriye veriyorlar. Tatilimizin 2 günü Manavgat devlet hastanesinde geçti çocuklar havuzdan mikrop kaptı. Kaydıraklı havuz aşırı yoğundu kapasitesinden fazla havuz dolu girecek yer yok. Param çöpe gitti. Anlayacağınız tam bir fiyasko tüm haklarımı arayacağım mahkemede. Yeterli şezlong ve şemsiye de yok olanlarıda yırtıktı. Şubatta 10 gün aldığım tatil için 29.000 TL'ye anlaşmıştık Ailevi sebeplerden ileri tarihe rezervasyonu almak istediğimde benden durmadan extra para talep ettiler. Yani anlayacağınız anlaştığınız fiyat da olmuyor kimden ne koparırsa ya donuyor is. Elimde belgeleride mevcuttur dun çıkış yaptık otelden yarın ilk isim dava açmak olacak

Ahmet
Ahmet

Blue Star otele gidin çok güzel araştırın

Birgül sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 22:42
Side Legend Hotel Side Legend Otel Acil Sağlık Bakanlığınca Denetlenmeli
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 14:32

Side Legend Otelde Kirli Oda Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi