Siberian Wellness 9-12 Ayda Tüketilecek Ürün SKT 09.2023 Olarak Gönderilmiş!

09 Mayıs 2023 15:05

4 Mayıs 2023 tarihinde Siberian Wells internet sitesinden 410241 kodlu Siberian Wellness Biyonetika Face Cream ürününü 2.190 TL'ye aldım. 08 Mayıs 2023 tarihinde kargodan teslim aldım. Kutusundan çıkardığım ürünün altında son kullanma tarihinin 09.2023 olduğunu gördüm. Ürünü hiç kullanmadım ancak kutusundan çıkardım. Hemen temsilcime durumu bildirdim. Aldığım geri dönüş; ürünün güncel tarihli olduğu, ellerinde ileri tarihli başka ürün olmadığı ve kutusundan açılmamış ve kullanılmamış olması durumunda iade işlemi gerçekleştirilebileceği yönündedir, maalesef. Ben kutusundan çıkardım ancak kesinlikle kullanmadım. Kozmetik ürün olan krem 50 ml dir ve az kullanım ile yaklaşık 9-12 ay kullanım yapılabilmektedir. Oysa aldığım ürünün 4 ay gibi kısa bir süresi kalmıştır. Markanın kendi sitesinden aldığım üründe resmen tarihi henüz geçmemiştir diyerek kandırılmış olunmuyor mu acaba? İlk satışı olarak markanın tutum ve tavrının profesyonellikten uzak olduğu açık ortadadır. Haklarımı her türlü, Tüketici Hakem Heyeti başvurusu ile arayacağım.