SHEIN Kargom Hareket Etmiyor

SHEIN Kargom Hareket Etmiyor
03 Haziran 2024 13:30

Shein'den 27.05.2024 tarihinde 3679 TL'lik 55 parçalık alışveriş yaptım. GSHNGD01W00N5YA numaralı kargom 01.06.2024 tarihinden beri 'aircraft arrival' yani uçakta mı nerede bilmiyorum ama hiçbir şekilde hareket yok. Shein'den alışveriş yapan biri, gemi ve uçakla gönderebiliyorlar dedi ama ekspres ile gönderiyorlar, daha hızlı gelmesi lazım. Ürünlerim verilen tarihte elime yetişmezse geri iade yapacağım.

18 Haziran 2024 00:25

Arkadaşlar 27 mayısta sipariş verdiğim kargomda hareket oldu bende herkesin yaşadığı gibi aircraft arrival sorununu yaşıyordum ama bende gelişme oldu sizde oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama benim kargom tam 15. Gün hareket etti. Ve bence bayram yoğunluğundan dolayı gecikmiştir mutlaka gelir diye düşünüyorum kargonuz.

06 Haziran 2024 20:16

Hala kargom hareket etmedi ve hala "aircraft arrival" kısmında Ticket göndermeye çalıştım ama hata veriyor herkeste oluyor bende neden olmuyor anlamadım fotoyu altta paylaşacağım lütfen bilen biri bir şey söyleyebilir mi artık mail göndersek düzeleceğini söylediler ama onu da göndermiyoruz maalesef

Yorumlar (8)

Irmak
Irmak

Merhaba bende aynı tarihte aynı tutarda alışveriş yaptım. Benim kargomda airline receipt gösteriyor. Ticket dediğin ne nasıl yapılıyor ve konu hakkında bilgi sahibi olduysan beni de bilgilendirebilir misinn?

Meryem

Ticket kısmı çok karışık Youtube.com'dan bakabilirsin ama ilk siparişin ise gönderebileceğini sanmıyorum çünkü yoğunluk çok var bu nedenle maillere de bakamıyorlar zaten mail yazdıktan sonra siparişi seçtiğinde hata veriyor benimde hala aynı henüz bir gelişme yok maalesef

Emina

Bende aynı durumu yaşadım 26 mayıstan itibaren aircraft arrival de takıldım tam 10 gün hareket etmedi ama 10. Gün Türkiye ye geldi ve şimdi de dağıtıma çıkmasını bekliyorum.

Meryem

Benimde 1 hazirandan beri öyle yani bugün 7. Gün 10 haziranda, 10. Gün olacak umarım bayrama kadar elime ulaşır teşekkür ederim bu Arada

Emina

Hiçbir şey yapmadım bekledim sadece tarih aralığı 6 Haziran 15 arası olduğu için yanlış anlamadıysam 10 günü geçmiyor Türkiye ye girmesi

Meryem

Mail falan gönderdin mi yoksa kendi kendine mi gelişme oldu?

Şevval
Şevval

Uygulamadan Ticket nereden gönderiyorsunuz ben bulamadım da

Youtube.com'dan bakabilirsin

Shein Siparişim Havaalanında Takıldı, Kargo Süreci Belirsiz

Kübra
16 Temmuz 2025 16:37
shein-siparisim-havaalaninda-takildi-kargo-sureci-belirsiz-1.jpg
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
03 Haziran 2024 11:03