SGK Ölüm Aylığı Problemi

Efe
24 Nisan 2024 15:39

Vefat ettiği için 8 yaşımdan beri babamın 4A/SGK ölüm aylığını annem ile yarı yarıya alıyorduk. Üniversite sınavından sonra bir kez daha sınava hazırlanmaya karar verdim. Dolayısıyla mezuna kaldığım senede öğrencilik kaydım düştüğü için ölüm aylığının tamamı annemin hesabına yatmaya başladı. Sonrasında üniversite sınavını kazandım ve tekrardan öğrenci durumuna geçtim. Tekrardan maaşın yarısının benim hesabıma yatmasını talep etmek üzere e-devlet üzerinden başvuruda bulundum gerekli evrak ve belgeleri yükledim. Hangi banka şubesine yatacağını da belirttim. Fakat bu başvurudan sonra yani son 2 aydır anneme tam yatan maaşın sadece yarısı yatıyor ve diğer yarısı bana yatması gerekirken ne benim PTT hesabıma ne de belirttiğim banka hesabıma yatıyor. Yani annemin hesabına tam yatan paranın ancak yarısı yatıyor ve 2 aydır birikmiş bir kayıp para söz konusu. Acilen birikmiş hakkımın tarafıma ulaştırılması ve bu durumun çözülmesini talep ediyorum! Öğrenciyim çok önemli bu konu benim için lütfen!

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Dul Ve Yetim Aylığı

SGK Ölüm Aylığım Belge Eksikliği Nedeniyle Tekrar Tekrar Kesiliyor

Selenb
26 Haziran 23:22
SGK Ölüm Aylığım Belge Eksikliği Nedeniyle Tekrar Tekrar Kesiliyor

SGK Tarafıma Bilgi Verilmesini Talep Ediyorum!

Zehra
27 Şubat 03:21