SGK Malulen Emekli Maaş Durdurdu

Hüseyin
04 Ocak 2024 20:47

Yüzde seksen engelli raporum var. İki senedir aylık alıyordum. Ne hikmetse yeni yılda emekli maaşım durduruldu. SGK'ya gittim ve 'siz iyi olmuşsunuz' denildi. Ben de 'Raporum o zaman doktor tarafından torpille mi verildi? ' dedim. 'o zaman doktorları şikayet ederim' dedim. Bu nasıl iş, anlamadım. Devlet Hastanesi heyeti yüzde seksen rapor veriyor. Kanserim ama sağlık kurulu 'sağlıklı' diyor. Hangisine inanayım? Sağlıklıysam neden kemoterapi alıyorum?

profile profile

Kanser hastalırını çalıştıran ülkeyiz

Kerem

Kanser hastalırana yaptıklarına bak aynısı benimde başıma geldi 2. Evre kolon kanseriyim banada iyileştin git çalış diyorlar 18 ay maaş bağladır şimdi kestiler maaşımı bu ülkede kanser hastası olmak çok zor ne halin varsa gör diyorlar sonuçta iyileşsende kanser tedavisi görüyoruz kemoterapi alan biri nasıl çalışır aklım almıyor Allah yardımcınız olsun şifa versin

Murat
Murat

Ben serbest muhasebeci malı müşavir menencit geçirdim yüzde 90 engelim var süresiz benim de malüllük aylığım kesildi tamamen siyasi oy verirken dikkat etmelisinix öyle o dinci bu kötü diye oy vermemelisiniz iyi günler dilerim

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Eksik Emekli Maaşı
4 Takipçi