SGK Çeyiz Ödeneğini Ödemesi

18 Kasım 2023 11:11

Merhabalar 17.09.2023 tarihinde evlendim 1 buçuk senedir yetimim. 1 seneden fazladır yetim aylığı alıyorum ve çeyiz ödeneği için 20.09.2023 tarihin de e devlet üzerinden SGK'ya başvurdum. Sürekli ekranda başvurunun gözükmediği ve işleme alınmadığı bu sürecin çok uzun bir süreç olacağı söyleniyor. Ben zaten çalışmayan birisiyim. İnanılmaz mağdurum düğünden sonra lütfen bununla ilgilenilmesini istiyorum
hale

profile profile

Yorumlar (5)

Hasan
Hasan

Kaç ayda yattı paranız peki 12.08.2024 bugün, başvuru yapacaklara ön bilgi olsun en azından

Emine
Emine

Çeyiz parasına e devletten başvuru yaptım kontrol ettiğimde sürekli farklı ibarelerle karşılaşıyorum salı günü ödeme gönderildi yazıyordu perşembe günü karar aktarıldı ödeme yapılmadı ibaresi yazıyor bu ne demek anlamadım arıyorum cevap ödeme servisinde diyor hangisine inanacağız anlamadım 2 gün önce ödeme gönderildi yazıp iki gün sonra ödeme yapılmadı yazıyor arıyorum müdür masasında yarın onaylanır diyorlar yardımcı olur musunuz lütfen

Zeynep

Neden bu kadar bekletiyorlar ya Unkapanı benim kurum bana bir hafta dediler 1 ay olacak, benim İstanbul'da mı oturuyorsunuz

Merhaba yattı mı paranız

Hayır maalesef bekliyorum hala

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

SGK Çeyiz Parası Yatmıyor Oyalıyorlar

01 Ocak 2024 16:51