Seyir Travel İle Yaşadığımız Kötü Deneyim

25 Ağustos 2024 01:53

Seyir Travel Samsun firmasıyla Tiflis-Batum turuna katıldık. Başta turumuz keyifli başlamıştı. Otobüste kardeşim ve ben arka arkaya tek koltuklarda oturuyorduk. Otobüste Seyir Travel yetkilisi başta kaptanla bağırış çağırış bir olay yaşadı, ortam gerildi. Ardından dönüş yolunda kardeşim yan taraftaki koltuklar boşalınca gayri insani bir şekilde dinleneyim diye oraya oturdu. Belki izin almadan geçti ama gayri insani bir şekilde oturdu. Tepki o kadar büyük oldu ki. Araçta sorumlu kişi e*** Bey önce sessizliğini koruyup otobüs yemek molası verdiğinde birkaç arkadaşı ile birlikte otobüse binerek kardeşime hemen kalk oradan, çabuk yerine geç vs. Oraya başkasına söz verdim vb. Saçma sapan çocukça yer kavgası yaparak nezaketten uzak 'otobüs benim' vs. Mobbing uygulamıştır. Yanındakiler de kardeşime 'haksızsın' vs. Hepsi birlikte tek kişinin üstüne gitmişler. Bizler otobüse bindiğimizde kardeşim ağlıyordu ve yerine geçmişti, küçük bir sinir boşalması geçirdi, korktum su verdim, kolonya verdim. Fakat işin bu kadarını bilmiyordum, otobüste yalnız bıraktığım için üzüldüm. Bütün bu olanlardan haberim olmadığı için acente sahibine mesajla şikayette bulundum. Oysa ki bu yaşanılanlardan, baskı ve mobbing'ten, bağırıp çağırmaktan, kardeşimi otobüste tek olduğu için 3-5 kişi destek olup üstüne gitmekten haberim yoktu. Ne olursa olsun, nasıl oluyor da bir yetkili otobüs içinde bir yolcuya bu denli rahatsızlık verip baskı kuruyor, 'kalk geç yerine' vs. Yapıyor. Tek sorun kendi arkadaşlarını oraya almakmış. Nezaketle rica etsen belki inatlaşma olmayacak. Bütün bunları bilseydim şikayetim bir mesaj ile olmazdı ve sessiz kalmazdım. Sonrasında da kendine kötü söz söyledi vs. Diye yolcuyu kötülüyor. Sen baskı kur, kimse yokken otobüste bağır çağır, 'geç yerine' de. Sana bir şey denmesin. Kardeşime yapılan terbiyesizliği ve saygısızlığı asla hak etmedik. Abla olarak yanında olmadığım için çok üzgünüm. Bir de yaptıklarından kimsenin haberi yok çünkü insanlar yemekte. Bir kamera olsaydı otobüste izleseydiniz, çalışanınızın yolcuya hal ve hareketlerini, bağırmasını, çağırmasını. Ayıp yani. Birçok tur firması ile yurt içi yurt dışı tura katıldım. Böyle bir muamele hiçbir yerde görmedim. Söz verdim. Olmaz, önce üslup ve davranış öğrenin sonra insanlara tur yapın. Biz ne yaşadık, kimlerle yola çıktık. Çok üzgünüm. Ben bir daha Seyir Travel ile tura katılmam.

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Seyir Travel Konforsuz Minibüsle Yapılan Batum-Tiflis Turu Tatilimizi Mahvetti

01 Mayıs 2025 06:37

Kötü Tur Organizasyonu Ve Rehber Yönetimi Hayal Kırıklığı Yarattı

08 Ocak 2025 13:43

Semra
01 Ekim 2023 10:15
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2023 12:09