Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Hidrofor Arızası Ve Seyhan Hidroforun İlgisizliği

13 Ağustos 2023 22:30

Mersin Tarsus ilçesi Ergenekon Mahallesi Bulvar 189 2. Etapta ikamet etmekteyim. Seyhan hidrofora ait içme suyu hidroforu nisan ayında monte edildi. Seyhan hidrofor yetkilileri tarafından kontrol edildi. Ancak monte edildikten 2 ay sonra hidrofor sık sık devreye girmeye başlayınca yönetici Seyhan hidroforu aradı ve durumu bildirdi. Geleceğiz dediler ancak gelen olmadı. Yaklaşık 1 ay önce sık sık devreye giren hidrofor devreden çıkmamaya başladı. Ancak su basmıyordu. Yönetici tekrar aradı 'hidrofor sürekli çalışıyor; ancak su basmadığını dairelerde suyun olmadığını ' bildirdiğinde Seyhan hidrofor yetkilisi 'bizim de suyumuz yok' şeklinde cevap almıştır. Planlamaya aldık. Geleceğiz dediler ancak yine gelmediler. Bende dairedeki kişiler mağdur olmasın diye 2. Hidroforu devreye aldım. O hidroforda sık sık devreye girdiğini tıpkı diğeri gibi arıza yapabileceğini yöneticiye bildirdim. Yönetici 3 güne bir Seyhan hidroforu aradığını planlamaya aldıklarını ancak bugüne kadar Seyhan hidrofor tarafından sitemizdeki hidroforların arızasının giderilmesine yönelik hiçbir girişim olmamıştır. Seyhan hidrofor kendi ürünlerinin arkasında olmadığı kanısındayım.

23 Eylül 2024 09:22

Teknopomp Hidrofor Ve Ekipmanlarında Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis

Yasemin
11 Eylül 2024 11:06
Nimet sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 12:58
Derya Havuz Firma İş Seçiyor, Mağduriyet Yaşatıyor!
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 15:14
Mehmet sonuçtan çok memnun

03 Nisan 2024 14:54
Enes Water Su Arıtma Sistemleri Kesinlikle Pişmanlıktır!